RODIO SE SIN!

'OVO JE NAJLJEPŠI DAN U MOME ŽIVOTU!' Najbogatiji Hrvat i supruga Talijanka postali roditelji, sve je u izravnom TV prijenosu otkrio ponosni djed!

 
Cristel Carrisi Lukšić i Davor Lukšić
 INSTAGRAM

Trudnoća Cristel Carrisi Lukšić (32) od samoga početka bila je obavijena velom tajne, ali talijanski glazbenik Albano Carrisi (74) (poznatiji pod umjetničkim imenom Al Bano), otac modne dizajnerice i supruge najbogatijeg Hrvata Davora Lukšića (34), talijanskim medijima otkrio je sretnu vijest - naime, pohvalio se kako je postao djed!

- Ovo je najljepši dan u mome životu - izjavio je Al Bano 10. svibnja u izravnom televizijskom prijenosu finala glazbenog showa "The Voice", u kojemu je upravo on bio jedan od mentora, a njegova natjecateljica Maryam Tancredi proglašena je najboljom pjevačicom, prenijelo je talijansko izdanje Vanity Faira.

Cristelino i Davorovo prvo dijete rođeno je u Zagrebu, gdje su ponosni roditelji unajmili raskošnu vilu u vlasništvu nogometaša Luke Modrića. Par, koji je u braku od rujna 2016., dobio je sina, a nazvali su ga Kay.

Carrisi Al Bano;Carrisi Cristel
Cristel Carrisi and Davor Luksic wedding arrival
Lecce - Italy
3rd sept 2016, Image: 298889668, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP
Cristel Carrisi Lukšić s ocem Albanom Carrisijem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:27