RODIO SE SIN!

'OVO JE NAJLJEPŠI DAN U MOME ŽIVOTU!' Najbogatiji Hrvat i supruga Talijanka postali roditelji, sve je u izravnom TV prijenosu otkrio ponosni djed!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2018. u 14:32

INSTAGRAM

Cristel Carrisi Lukšić i Davor Lukšić

 

Trudnoća Cristel Carrisi Lukšić (32) od samoga početka bila je obavijena velom tajne, ali talijanski glazbenik Albano Carrisi (74) (poznatiji pod umjetničkim imenom Al Bano), otac modne dizajnerice i supruge najbogatijeg Hrvata Davora Lukšića (34), talijanskim medijima otkrio je sretnu vijest - naime, pohvalio se kako je postao djed!

- Ovo je najljepši dan u mome životu - izjavio je Al Bano 10. svibnja u izravnom televizijskom prijenosu finala glazbenog showa "The Voice", u kojemu je upravo on bio jedan od mentora, a njegova natjecateljica Maryam Tancredi proglašena je najboljom pjevačicom, prenijelo je talijansko izdanje Vanity Faira.

Cristelino i Davorovo prvo dijete rođeno je u Zagrebu, gdje su ponosni roditelji unajmili raskošnu vilu u vlasništvu nogometaša Luke Modrića. Par, koji je u braku od rujna 2016., dobio je sina, a nazvali su ga Kay.

Carrisi Al Bano;Carrisi Cristel
Cristel Carrisi and Davor Luksic wedding arrival
Lecce - Italy
3rd sept 2016, Image: 298889668, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Cristel Carrisi Lukšić s ocem Albanom Carrisijem

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo