BRUTALNE SCENE

'OVO JE NAJTEŽA STVAR KOJU SAM UČINIO U KARIJERI' Svijet bruji o šokantnim detaljima sa snimanja novog filma Leonarda DiCaprija

Za ulogu u filmu 'The Revenant' holivudski glumac prošao je kroz mukotrpne pripreme.

Leonardu DiCapriju već godinama pred nosom izmiče Oscar, a čini se da je ovoga puta odlučio učiniti sve kako bi postao dobitnik ove najprestižnije filmske nagrade.

U 'The Revenantu' je ekranizirana istinita priča smještena u 19. stoljeće, a napisana je prema biografskoj knjizi Hugha Glassa koji je jedva ostao živ nakon što ga je napao medvjed.

Osim što je Leo za ulogu bio spreman spavati unutar mrtve životinje, strani mediji sada pišu da njegov lik u filmu dva puta siluje medvjed.

No kako piše Daily Mail, Leonardo je te tvrdnje ipak opovrgnuo, kao i filmski studio Fox, koji stoji iza filma, ali su brutalne scene ipak najavljene.

- Za tu ulogu učinio sam neke od najtežih stvari u karijeri. Ulazio sam u ledenu rijeku, jeo sirovo meso, najčešće ono od bizona. Smrzavanje je bilo konstantno, a kad vidite moju reakciju na ove uvjete, shvatit ćete o čemu pričam - rekao je nedavno Leonardo u jednom intervjuu.

Glumac je dosad pet puta bio nominiran za Oscara, a mnogi su uvjereni da mu je ova uloga dobitna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:20