SVATKO SVOJIM PUTEM

PLANIRAO SEKS U TROJE, A SUPRUGA MU BROJALA DANE DO POROĐAJA Otkriven razlog razvoda slavnog reperskog para, javila se i uplakana razaračica braka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2018. u 11:02

Profimedia, INSTAGRAM

Offset i Cardi B, Summer Bunni

 

Nakon što je u srijedu potvrđeno da se Cardi B (26) i Offset (26) razvode poslije samo 15 mjeseci braka, u javnost je procurila informacija da je za ljubavni brodolom reperskog para kriva treća osoba - model Summer Bunni (20), prenio je američki People.

Naime, Offset je navodno krajem lipnja ove godine planirao seks u troje sa spomenutom damom i još jednom manekenkom, Cuban Doll (20), i to svega nekoliko dana prije nego što je Cardi B rodila njihovo dijete, kćer Kulture Kiari Cephus.

Summer Bunni javno se ispričala reperici poručivši joj sljedeće: "Nisam imala ništa s Offsetom otkad je postao otac... Zapravo nisam ni znala koliko je njegov brak čvrst i ozbiljan... Sramim se, jer nikad nisam imala namjeru razoriti nečiju obitelj... Iskreno mi je žao zbog svega... Priznajem da sam bila u krivu - vidjeti bol druge žene nimalo me ne veseli, niti mislim da je to smiješno".

Cardi B je govoreći o razvodu objasnila kako će s Offsetom ostati u prijateljskim odnosima, i to prvenstveno zbog kćeri, koja joj je prioritet.

- Jednostavno nam nije išlo... Možda smo se samo 'odljubili'... - izjavila je reperica.

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo