PODNESEN OPTUŽNI PRIJEDLOG

POLICIJA PRIVELA MIJU BEGOVIĆ! VRIJEĐALA IH JE I UDARALA? Tvrde i da je odbila alkotest, a glumica uzvraća: 'Lažno su me optužili da nosim oružje!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.09.2017. u 14:23

Zagreb, 210117. Zeljko Konigsknecht komedijom Trazi se novi suprug, proslavio je 35. obljetnicu svog umjetnickog djelovanja u Satirickom kazalistu Kerempuh.
Na fotografiji: Mia Begovic
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX

Zagrebačka policija prošli tjedan privela je Miju Begović, i to nakon što je glumica odbila alkotestiranje, a navodno je bila i agresivna prema policajcima, koji su zbog toga morali primijeniti sredstva prisile, piše Dnevnik.hr. Begović pak tvrdi da su je "plavci" lažno optužili za posjedovanje oružja.

Mia je, šuška se, morala provesti noć u Jedinici za zadržavanje i prepratu na Oranicama. Prometna policija je, naime, zaustavila njezin automobil zbog sumnje da je glumica bila pod utjecajem alkohola kad je sjela za volan. Nakon incidentne situacije, privedena je uz primjenu sredstava prosile.

Nakon što je provela noć na Oranicama, Begović su, prenosi Dnevnik.hr, uz optužni prijedlog pustili da se brani sa slobode.

- Privedena sam pod lažnom optužbom da posjedujem oružje, kojeg nije bilo, a to može potvrditi moja kolegica Anita Matić Delić, koja je bila pored mene. Za točnost ove izjave posjedujem i snimku - rekla je 54-godišnja glumica za Dnevnik.hr.

ELIPSO

Izdvajamo