ZAVRŠILA U ZATVORU

POSRNULA GLUMICA OPET DIVLJA 'Bila je jako agresivna i uopće nije htjela surađivati s nama. Policajca je udarila u nogu, a nasrnula je i na bolničara'

 
Heather Locklear
 Profimedia, Capital pictures

Čini se kako američka glumica Heather Locklear (56) ponovno ima ozbiljnih problema sa zakonom - prema pisanju CNN-a, nekadašnja zvijezda popularnih televizijskih serija "Dinastija" i "Melrose Place" uhićena je u nedjelju poslijepodne, i to zbog napada na policajca.

Naime, "plavci" su u glumičinu obiteljsku kuću u kalifornijskom gradu Thousand Oaksu dolazili dvaput, a remećenje javnog reda i mira prijavili su upravo članovi Heatherine obitelji.

Locklear je, piše BBC, bila "mrtva pijana", a jednog policajca, koji je bio na terenu, čak je i udarila u nogu. Fizički je nasrnula i na bolničara koji ju je pokušao pregledati.

- Bila je jako agresivna i uopće nije htjela surađivati - izjavio je šerif Eric Buschow.

Nakon što su joj u bolnici procijenili psihičko stanje i stabilizirali je, problematična glumica uhićena je i premještena u okružni zatvor. Određena joj je i jamčevina u iznosu od 20.000 dolara (oko 125.000 kuna).

Podsjetimo, glumica je prije svega nekoliko dana otpuštena iz bolnice, a bila je hospitalizirana jer je prijetila samoubojstvom. Prije četiri mjeseca također je napala policajca, a na sudu se izjasnila kako nije kriva. Inače, Heather se već šest puta liječila od ovisnosti o alkoholu i drogama, ali očito bezuspješno.

***FILE PHOTO*** HEATHER LOCKER LOCKED UP FOR ATTACKING COP
HEATHER LOCKLEAR
At Universal Pictures' World Premiere of
Profimedia, Capital pictures
Heather Locklear

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:02