ZAVODLJIVA OČAJNICA

Posrnula Lindsay Lohan u 'tajnom' seksi editorijalu

Lohan se za poseban prilog The Sunday Timesa slikala u toplesu, no kako to nije prošlo kako treba, objavila i 'odbačene' fotografije
 Ellen Von Unwerth

Prije nekog vremena posrnula se glumica Lindsay Lohan slikala u toplesu za poseban prilog The Sunday Timesa, Style. No, te fotografije nisu polučile uspjeh kakav je mlada Lindsay očekivala jer, budimo iskreni, od toplesa nismo vidjeli ni 't'.

Bit ćemo malo zločesti, no moramo vas podsjetiti kako se radi o djevojci koja svoja 'adute' u javnosti pokazuje gdje god stigne.

Stoga su se, vjerovali ili ne, par mjeseci kasnije, pojavile puno 'živopisnije' fotografije koje ranije nisu prošle konačan izbor.

Na njima je Lindsay kakvu poznajemo, neuredna, zločesta, zavodljiva i puno privlačnija. Ležanje na podu prepunom odjeće, namještanje velikih grudi i očajavanje, glavni su motivi ovih 'zaboravljenih' fotki.

Međutim, tužno je i to što je sama fotografkinja koja se skrivala iza objektiva, Ellen Von Unwerth, priznala kako ni sav njen uloženi trud nije bio dovoljan da Lindsay postane seksi. Srećom, tu je je Photoshop... Uživajte!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:40