PREKINUO MIROVINU

POVRATAK ROBINA WILLIAMSA: 'Trebam lovu, razvodi su me odveli u bankrot'

Robin Williams danas je u braku s grafičkom dizajnericom Susan Schneider, a novi posao dobio je uz sarah Michelle Gellar u televizijskoj seriji "Luđaci" ("The Crazy Ones") koja se 26. rujna počinje prikazivati u Americi.
 SIPA

Komičar Robin Williams morao je prekinuti dobrovoljnu mirovinu i u 62. godini vratiti se na televiziju jer je pred bankrotom i treba novac jer je već morao prodati kuću za 35 milijuna dolara da plati dugove. Slavnog Williamsa uništila su dva razvoda. Od prve supruge razveo se 1988, a od ruge, Marche Garces, nakon 19 godina braka 2008. “Razvod je skup. Nekad sam se zafrkavao da će alimentaciju početi zvati “sav novac “ (“alimony”-”all the money”), To vam jednostavno iščupa srce kroz novčanik” rekao je Williams i komentirao kako mu se ideja o sigurnom radnom mjestu, od koje bježi cijeli život, “sada čini nekako privlačnom”.

Robin Williams danas je u braku s grafičkom dizajnericom Susan Schneider, a novi posao dobio je uz sarah Michelle Gellar u televizijskoj seriji “Luđaci” (“The Crazy Ones”) koja se 26. rujna počinje prikazivati u Americi. Oskarovac je, prema autoru serije Davidu E. Kelleyu bio “jedini izbor” za ulogu energičnog direktora reklamne agencije. “Trebali smo glumca koji će donijeti genij, ludost, komediju i sve to otopliti ljudskošću.” rekao je Kelley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:31