OČAJNIČKI POZIV U POMOĆ

POZNATA PJEVAČICA DVAPUT SE POKUŠALA UBITI 'Stajala sam ispred ogledala i stavljala jednu po jednu tabletu u usta, njih 200...'

 Getty Images

Melanie Brown (43), poznatija kao Mel B i Scary Spice, u novoj knjizi koju je nazvala "Brutally Honest" odlučila je iznijeti šokantne detalje iz svog privatnog života. Kako prenosi britanski The Mirror, pjevačica je otkrila kako si je dva puta pokušala oduzeti život. Prvi put progutala je tablete kad joj je bilo samo 14 godina.

- Bio je to očajnički poziv u pomoć - napisala je Mel B.

Drugi put htjela se ubiti u dobi od 39 godina, u prosincu 2014., i to zbog američkog filmskog producenta Stephena Belafontea (43), s kojim je bila u braku od 2007. do 2017. Naime, pjevačica je tad saznala da je njezin suprug sedam mjeseci prije navodno napravio dijete njihovoj dadilji Lorraine Gilles nakon čega ju je prisilio na abortus. Mel je tad namjerno popila čak 200 tableta.

- Stajala sam ispred ogledala i stavljala jednu po jednu u usta... Završila sam u bolnici na ispumpavanju želuca - otkrila je Scary Spice. Dodala je kako se sve odigralo u Londonu, gdje je baš u to vrijeme bila angažirana kao članica žirija u popularnom talent showu "X Factor".

- Kad je vidio da želim nazvati telefonski broj za hitne slučajeve, Stephen me spriječio vičući mi 'umri, kujo' - piše u knjizi "Brutally Honest". Pjevačici je tad pomogao prijatelj - prerušio ju je kako je fotografi ne bi prepoznali i odveo u bolnicu. Scary Spice zbog drugog pokušaja samoubojstva propustila je dio finala "X Factora".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:43