NISU BILE BLISKE

PREDOZIRALA SE KOKAINOM Umrla polusestra popularne Elaine iz 'Seinfelda', ona niti jednom riječju nije komentirala njezinu smrt

Emma Louis-Dreyfus, Julia Louis-Dreyfus
 FACEBOOK, Getty Images

Emma Louis-Dreyfus preminula je još 13. kolovoza, nakon što je njezino tijelo pronađeno u South Yuba River State Parku u Kaliforniji, gdje je polusestra popularne glumice Julije Louis-Dreyfus (57), najpoznatije kao Elaine iz hit TV serije "Seinfeld", bila na kampiranju s prijateljima.

Kako je prenio Daily Mail, mrtvozornik je potvrdio kako je 44-godišnja Emma umrla od predoziranja kokainom i alkoholom. Pokojnica, čije bogatstvo se procjenjuje na oko 23 milijuna dolara, nije ostavila nikakvu oporuku, a kao jedina nasljednica svega navodi se Emmina majka Phyllis Louis-Dreyfus.

Inače, polusestra glumice Julije po zanimanju je bila diplomirana psihologinja i socijalna radnica, a nedavno je osnovala i vlastitu tvrtku koja je bila povezana s proizvodnjom marihuane - u spomenuti biznis uložila je 4,5 milijuna dolara.

Polusestre, čiji otac je bio pokojni bogataš Gérard Louis-Dreyfus, "težak" 3,4 milijarde dolara, nisu bile bliske, a glumica Julia, koja je nedavno preboljela rak dojke, svo ovo vrijeme nije komentirala Emminu smrt. Pokojnica je iza sebe, osim majke, ostavila i sestru Phoebe, brata Raphaela i dugogodišnjeg partnera Seana Kima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:52