DIRLJIVA POSVETA

PRVA FOTOGRAFIJA BOURDAINOVE KĆERI POSLIJE NJEGOVE SMRTI 'Nosila je čizme koje si joj ti kupio. Nadam se da ugodno putuješ, gdje god da jesi...'

 
 INSTAGRAM

Ariane (11), djevojčica koju je pokojni pisac, TV voditelj i kuhar Anthony Bourdain dobio u braku s bivšom suprugom, MMA borkinjom Ottavijom Busiom, u ponedjeljak navečer, samo tri dana poslije očeva samoubojstva, imala je koncert u njujorškom klubu DROM.

Fotografiju s nastupa na svom Instagram profilu objavila je njezina majka.

- Naša mala djevojčica bila je odlična, tako snažna i hrabra... Nosila je čizme koje si joj ti kupio... Nadam se da ugodno putuješ, gdje god da jesi... - napisala je Ottavia na društvenoj mreži.

U intervjuu koji je u veljači ove godine dao za časopis People, pokojni Bourdain govorio je, između ostaloga, i o očinstvu. Tad je izjavio kako mu je prioritet, bez obzira na brojne poslovne obveze, barem pet dana u mjesecu provesti s kćeri Ariane, koja je poslije razvoda roditelja 2016. ostala živjeti s majkom u New Yorku.

- Moj život postao je smislen tek nakon što mi se rodila kći... Prije toga, iskreno, kao da sam namjerno tražio nevolju, ali sad, kad sam tata, napokon sam istinski sretan - rekao je Anthony.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:22