DIRLJIVA POSVETA

PRVA FOTOGRAFIJA BOURDAINOVE KĆERI POSLIJE NJEGOVE SMRTI 'Nosila je čizme koje si joj ti kupio. Nadam se da ugodno putuješ, gdje god da jesi...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2018. u 10:42

INSTAGRAM

 

Ariane (11), djevojčica koju je pokojni pisac, TV voditelj i kuhar Anthony Bourdain dobio u braku s bivšom suprugom, MMA borkinjom Ottavijom Busiom, u ponedjeljak navečer, samo tri dana poslije očeva samoubojstva, imala je koncert u njujorškom klubu DROM.

Fotografiju s nastupa na svom Instagram profilu objavila je njezina majka.

- Naša mala djevojčica bila je odlična, tako snažna i hrabra... Nosila je čizme koje si joj ti kupio... Nadam se da ugodno putuješ, gdje god da jesi... - napisala je Ottavia na društvenoj mreži.

U intervjuu koji je u veljači ove godine dao za časopis People, pokojni Bourdain govorio je, između ostaloga, i o očinstvu. Tad je izjavio kako mu je prioritet, bez obzira na brojne poslovne obveze, barem pet dana u mjesecu provesti s kćeri Ariane, koja je poslije razvoda roditelja 2016. ostala živjeti s majkom u New Yorku.

- Moj život postao je smislen tek nakon što mi se rodila kći... Prije toga, iskreno, kao da sam namjerno tražio nevolju, ali sad, kad sam tata, napokon sam istinski sretan - rekao je Anthony.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo