JENNIFER ANISTON

PRVI INTERVJU POSLIJE RAZVODA 'Žena je uvijek jadna, ostavljena i prezrena. O muškarcu se nikad ne govori kao o rastavljenom usidjelici bez djece'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.08.2018. u 13:57

LONDON, ENGLAND - AUGUST 14: Jennifer Aniston attends the European premiere of 'We're The Millers' at Odeon West End on August 14, 2013 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Getty Images

Jennifer Aniston

 

Holivudski par Jennifer Aniston (49) i Justin Theroux (46) u veljači su objavili kako je njihovu trogodišnjem braku, nažalost, došao kraj. Američka glumica, najpoznatija kao Rachel Green iz megapopularne TV serije "Prijatelji", u prvom intervjuu poslije razvoda, koji je dala časopisu In Style, progovorila je, između ostaloga, i o tračevima koji se neprestano vežu uz njezino ime te seksizmu od kojega ni ona ne može pobjeći.

- Zadnje što sam pročitala o sebi jest da idem na 100.000 dolara vrijedan 'osvetnički' makeover, da pokažem bivšem što propušta - sarkastično je izjavila Jennifer na početku intervjua. A na medijske natpise kako "svake godine zatrudni barem tri puta" ili je, pak, neplodna, glumica je odgovorila:

- Iskreno, ljuti me način na koji se majčinstvo nameće ženama. Ako nemaš dijete, smatraju te oštećenom robom... A što ako svrha mojega postojanja na ovoj planeti nije samo rađati? Možda sam predodređena i za neke druge stvari!

Aniston se u razgovoru osvrnula i na svoj ljubavni život te seksističke ispade okoline.

- 'Jen nije sposobna zadržati muškarca' ili 'Jen ne želi biti majka jer je sebična i previše opsjednuta karijerom' - ovo su najveće zablude o meni. I naravno, ona da sam uvijek tužna i slomljena srca. Uz dužno poštovanje svima, moje srce nije slomljeno!

Ali budimo realni, kad bilo koji par u Hollywoodu okonča vezu, žena je uvijek ta koja je jadna, ostavljena i prezrena, ona je doživjela još jedan neuspjeh. O muškarcu se nikad neće govoriti kao o rastavljenom usidjelici bez djece - tvrdi Aniston.     

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo