KAKVA SLATKICA!

PRVI PORTRET IZAZVAO BURU NA INSTAGRAMU! Najveća reality zvijezda napokon pokazala malu nasljednicu: 'Zbog nje ne spavam, ali nema veze!'

 
 INSTAGRAM

Malena Chicago na svijet je došla 15. siječnja ove godine, ali ponosna mama Kim Kardashian West (37) do sad je na Instagramu objavila samo jednu fotografiju na kojoj je djevojčici lice vješto skrila pomoću omiljenih mobilnih aplikacija i filtera.

No obožavatelji diljem svijeta napokon su došli na svoje jer je najpoznatija svjetska reality zvijezda, poslije dva mjeseca čekanja, javnosti odlučila pokazati kako izgleda njezino treće dijete, koje je dobila sa suprugom, reperom Kanyeom Westom (40).

- Preslatka je! Ista mama! Nevjerojatno je koliko ti sliči! - komentirali su oduševljeni pratitelji, a prvi portret malene Chicago već je skupio više od pet milijuna lajkova.

Podsjetimo, Kim i Kanye imaju i četverogodišnju kćer North te dvogodišnjeg sina Sainta, a treće dijete rodila im je surogat majka.

- Chicago je potpuno promijenila situaciju u našoj obitelji... Nemate pojma koliko sam trenutačno iscrpljena, ne spavam, ali nema veze, kad je pogledam, sve se isplati - izjavila je Kardashian na jednoj konferenciji na kojoj je prošli tjedan bila počasna gošća.

Empowered women empower women. #internationalwomensday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Morning cutie

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:40