TRAGIČAN KRAJ

PRVI SUSJED ROBINA WILLIAMSA 'Pričali smo neki dan. Fizički je potpuno propao, bio je potišten'

Njegova agentica kazala je kako se Robin dulje vrijeme borio s teškom depresijom
 AFP

- Robina Williamsa vidio sam nekoliko dana prije smrti. Bio je iscrpljen i mršav i djelovao je kao da je ostala samo sjena od onog čovjeka kakav je bio u zvjezdanim danima, kazao je njegov prvi susjed za The Daily Mail.

Dugogodišnji Williamsov susjed otvoreno je kazao da je slavni glumac 'fizički potpuno propao u odnosu na vrijeme kada je doselio u naselje'.

- Ipak smo kratko porazgovarali. Iako je bio izrazito potišten, u sebi je našao snage i srdačno pozdravio. Vodili smo kratki, površni razgovor, a onda smo se pozdravili i otišli svaki svojim putem. Pomislio sam kako mi izgleda kao da ga nešto strašno muči, kazao je i dodao kako je Robin iz susjedstva bio sasvim drugačiji od onog kakvog je poznavala javnost.

- Bio je tih i prizemljen, nikad pretjerano ushićen kao što je znao biti u svojim filmovima. Znao je dobro slušati i razgovori s njim uvijek su bili ugodni, rekao je i dodao kako je izrazito držao do vlastite privatnosti.

- Žao mi je zbog svega. Već dulje mi se činilo da emotivno lošem stoji, ali što sam mogao poduzeti, rekao je potreseni susjed.

Njegova agentica danas je kazala kako se Robin dulje vrijeme borio s teškom depresijom. Sama zvijezda nedavno je priznala kako se loše osjeća, a naveo je i da ima velikih problema s financijama. Priznao je da prodaje svoje imanje u Napi vrijedno 35 milijuna dolara jer ga je razvod od bivše supruge stajao nevjerojatnih 30 milijuna.

Također je kazao kako odrađuje neke poslove isključivo zbog novca što mu je posebno teško padalo.

Podsjetimo, legendarni američki glumac i komičar Robin Williams u ponedjeljak je pronađen mrtav u svom domu u Tiburonu u Kaliforniji. Prema priopćenju koje je objavio šerif kalifornijskog okruga Marin, u ponedjeljak oko podneva stigao je poziv policiji kojim je prijavljeno da je pronađen onesviješten odrasli muškarac. Na mjesto događaja ubrzo je stigla hitna pomoć koja je Williamsa odmah proglasila mrtvim. Istraga je pokazala da se radi o samoubojstvu vješanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:55