A BILE SU PLESNE SUPARNICE

RASTANAK OD NOVE PRIJATELJICE ECIJI JE ZBILJA TEŠKO PAO 'Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku'; Oglasila se i Nives: 'Dušo, rasplakala si me'

 
 INSTAGRAM

Ecija Ojdanić (44) već je izgradila uspješnu glumačku karijeru - gledali smo je u filmovima, TV serijama i kazališnim predstavama, a pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (37) sve više naginje istom obliku umjetnosti. Nakon uloge u predstavi "Vitez slavonske ravni", Nives je simpatije javnosti osvojila kao Snježana Mamić u seriji "Čista ljubav", a s Ojdanić se, čini se, itekako zbližila na snimanju "Plesa sa zvijezdama".

Zato ni ne čudi što je Nivesino ispadanje iz showa istinski rastužilo Eciju, koja je novoj prijateljici posvetila dirljivu objavu na Instagramu.

- Zaspala u tri i već sam budna. Od adrenalina. Premda je cijela ekipa u nedjelju radila 14 sati, a pripremali smo se tjedan dana. A svi živimo dva mjeseca neki paralelni život u kojem samo plešemo i pokušavamo dati svoj maksimum. Netko u tome uspije više, netko manje. Ovisno i po kojim kriterijima.

U zbroju svega toga, sinoć je ispala ova predivnica Nives Celzijus. Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku. Kako imati svoj stav, a ne nametati ga. Kako uvijek biti šarmantna i ugodna, kako uvijek savršeno pozirati. I biti profesionalka u svemu. I ugodna. I nenametljiva. A plijeni i dok spava. Želim ti da uživaš u povratku u realan život, mada ćeš nedostajati. I ti i Mateo. Jako - napisala je Ecija kraj fotografije snimljene u studiju "Plesa sa zvijezdama".

- Dušo moja, sad si me rasplakala, iako si ti ona koja uvijek unosi pozitivu i veselje. Hvala ti. Nisi ni svjesna koliko sam sretna što sam te upoznala i imala priliku zbližiti se s tobom, makar na kratko. Drži mi se i rasturi taj ples i za mene - odgovorila joj je jednako emotivna Nives.

View this post on Instagram

Zaspala u 3, i već sam budna. Od adrenalina. Premda je cijela ekipa radila 14 sati jučer. Jučer 14 sati, a pripremali smo se tjedan dana. A svi živimo 2 mjeseca neki paralelni život u kojem samo plešemo i pokušavamo dati svoj maksimum. Netko u tome uspije više, netko manje. Ovisno i po kojim kriterijima. U zbroju svega toga, sinoć je ispala ova predivnica @nivescelsius. Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku. Kako imati svoj stav, a ne nametati ga. Kako uvijek biti šarmantna i ugodna, kako UVIJEK savršeno pozirati. I biti profesionalka u svemu. I ugodna. I nenametljiva. A plijeni i dok spava. Želim ti da uživaš u povratku u realan život, mada ćeš nedostajati. I ti, i Mateo. Jako. Vidimo se 5.5. @plessazvijezdama @mateocvenic

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:13