NAJVEĆI SKANDALI U 2017.

Razvodi i vjenčanja na brzaka, otkazi i javna prepucavanja

Ivan Herceg ostao bez glavne uloge u sapunici, a HTV bez Eura
 Neja Markičević, PR, Biljana Gaurina / HANZA MEDIA, FACEBOOK

Ni 2017. nije prošla bez javnih prepucavanja, s vađa i skandala, pa je bilo teško izdvojiti one najveće u tako burnoj godini na domaćoj sceni.

Glas a ne stas

U godini na izmaku jedan od najvećih šokova izazvao je nedavni izvanredni otkaz Nove TV Ivanu Hercegu, kojega će u seriji “Čista ljubav”, u ulozi Tome, zamijeniti Janko Popović Volarić. Hercegu je Nova TV otkazala suradnju jer se, navodno, neprimjereno ponašao prema kolegama na setu, na koji je, priča se, dolazio nepripremljen. Herceg je to u razgovoru za Gloriju opovrgnuo, ustvrdivši da se na setu uvijek ponašao krajnje profesionalno. Ljeto je, pak, proteklo u znaku prepucavanja između Brune Šimleše i Lidije Bačić, kojoj je on zamjerio što nesebično dijeli svoje razgolićene fotografije po društvenim mrežama, smatrajući da time pruža loš uzor mladim djevojkama. Splićanka mu je odgovorila da je površan i trivijalan te ga je pozvala na svoj koncert kako bi se uvjerio da ona za život zarađuje glasom, a ne stasom. .

U studenom je sve ljubitelje nogometa osupnula vijest da HRT prvi put u povijesti neće prenositi Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine, jer je UEFA je odabrala drugog ponuđača, Sportklub.

Intima u Kazalištu

Ovu godinu pamtit ćemo i po jednom ekspresnom razvodu i jednom neočekivano brzom vjenčanju. Naime, početkom 2017. Boris Novković i njegova treća supruga Ines Katić razveli su se nakon samo osam mjeseci braka Zagrebački kantautor naglasio je da nije izgubio vjeru u ljubav. S njim se slaže i Mario Mamić, koji se lani nakon osam godina braka razveo od Monike Kravić s kojom ima dva sina, a 2018. će dočekati u novom braku, s Tijom Jurčić, s kojom se nakon godinu dana ljubavne veze vjenčao u listopadu.

Mirjana Hrga pamtit će 2017. po otkazu koji je bez konkretnog objašnjenja dobila od RTL Televizije, obožavatelji Luisa Fonsija pamtit će godinu po zagrebačkom koncertu otkazanom u zadnji tren, Ajla Tomljanović i Nick Kyrgios najprije po burnom ljetnom ljubavnom prekidu, a potom po ponovnoj ljubavi nakon što mu je ona oprostila partijanje s mladim djevojkama... Skandala je bilo i u svijetu kazališta, pa je Branka Papić, kći Krste Papića, zbog predstave “Ljudi od voska” u medijima napala redatelja Matu Matišića, zamjerivši mu što je na kazališnim daskama izložio intimne dijelove života njezine obitelji.

Za kraj, 2017. godina pamtit će se i po Brankici Grdović, koja je najprije uložila pa povukla zahtjev za razvod od supružnika Mladena Grdovića, kao i po Severininoj medijskoj i sudskoj bitki za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:02