BITKA ZA SRCE VATROGASCA

AKTIVAN DAN GOSPODINA SAVRŠENOG ZAVRŠIO TRZAVICAMA 'Mi smo kao čopor hijena koje napadaju malog bambija. Mislila sam da smo prijateljice...'

 
 RTL

Pred Gospodinom Savršenim bio je vrlo aktivan dan. Započeo je romantičnim spojem s Barbarom, potom ga je u stanu posjetila Gabrijela, a zatim je morao skupiti hrabrost za drugu ceremoniju ruža.

Nakon što su se djevojke vratile u vilu, Mijo je ostao sam s Barbarom provevši s njom vrlo zanimljiv dan. Najprije ju je odveo na zip line, potom u Dolinu jelena i kasnije na romantičnu večeru.

„Jako mi je bilo lijepo i romantično i nitko mi dosad u životu nije napravio ovako nešto“, priznala je atraktivna Zagrepčanka, koja je uživala u pažnji zgodnog neženje.

RTL
Barbara Mucić i Mijo Matić

„Barbara mi je opuštena i super cura, zna se zabavljati i nije mi problem s njom provoditi vrijeme. No, s njezine strane je možda kliknulo, a s moje baš i nije, ali tko zna što budućnost nosi“, izjavio je Mijo.

RTL
Barbara Mucić i Mijo Matić

Za to vrijeme, natjecateljice u vili nisu mogle sakriti ljubomoru što je njihov Gospodin Savršeni ostao sam s jednom djevojkom, a Monika je prepričavala curama svoju svađu s Barbarom.

RTL
Barbara Mucić i Mijo Matić

„Monika definitivno ne podnosi Barbaru, ali mislim da svaka priča ima dvije strane“, staloženo je zaključila Tesa. Kada se Barbara vratila sa spoja u vilu, djevojke su bile znatiželjne i htjele su doznati što se sve dogodilo između njih dvoje, a Tesa je pitala je li pao poljubac. Ne njezino pitanje zagrebačka misica se samo nasmijala, što je ostale cure dovelo do ludila.

„Ako su se poljubili, on me razočarao“, kazala je Maja, koja baš i nije bila sigurna u priču o poljupcu, a kasnije je i sama Barbara priznala Tesi da nije potvrdila točno što se dogodilo te da je samo htjela zapapriti djevojkama.

RTL
Barbara Mucić i Mijo Matić

Sutradan je Gabrijela uvidjela da više nema vremena za traćenje pa je napravila doručak odlučivši iznenaditi Miju u njegovom stanu. „Danas sam odlučila iskoristiti svoj ključ i iznenaditi Miju te si osigurati ružu za večeras“, priznala je i najavila mu to čim je otvorio vrata.

„To me iznenadilo. Mislio sam da će mi reći da me došla bolje upoznati, ali ona je odmah rekla da je došla zbog ruže“, pomalo je razočarano izjavio Mijo, no svejedno su proveli ugodno jutro.

RTL
Nuša Rojs i Mijo Matić

Kasnije su se djevojke spremile za drugu ceremoniju ruža, a kako je svaka željela osigurati svoj cvijet, krenulo je pozivanje Gospodina Savršenog na spoj nasamo.

„Čovjek nije mogao sjesti na sofu i popričati s grupom djevojaka nego je morao ići na spoj pojedinačno s onima ugroženima. To je baš žalosno i smiješno. Ne znam da li da se smijem ili plačem“, komentirala je Samra, koja je zanimljivom metaforom otkrila djevojkama što o tome misli.

RTL
Kandidatkinje Gospodina Savršenog

„Mi smo kao čopor hijena i svaka cura je alfa hijena iz različitog čopora i napada malog bambija“, kazala je, ali se ostale cure nisu složile.

Prvu ružu zaslužila je Nuša, koju je Mijo pozvao na razgovor, i ona je bila sigurna od ispadanja. Priliku za razgovor nasamo još je iskoristila Julie, a njihov razgovor prekinula je Silvia, što se Amerikanki nije svidjelo.

RTL
Julie Pavlović i Mijo Matić u privatnom razgovoru, Silvija Pokrajac (stoji)

„Mislila sam da smo prijateljice, a ona me prekinula“, kazala je Julie. Kasnije je priliku još iskoristila i Sara, a onda je uslijedila druga ceremonija ruža.

„Opet mi je bilo lijepo s vama, opet nisam imao vremena sa svima popričati, ali se nadam da sam opet dobro odlučio“, kazao je Gospodin Savršeni i krenuo s dijeljenjem ruža. Sve osim Maje, Gabrijele i Marije bile su sigurne od ispadanja. Te tri dame ostale su posljednje, a ruža je ostala samo jedna.

RTL
G, Savršeni - Mijo Matić

Kojoj će pripasti posljednja ruža, a koje dvije djevojke napuštaju show – doznat ćete u idućoj epizodi 'Gospodina Savršenog' u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:02