EMISIJA UŽIVO

BIG BROTHER PRIREDIO VELIKO IZNENAĐENJE ZA STANARE Iz kuće izašlo čak dvoje stanara, prvi se oprostio već na početku live emisije

 
 RTL

Big Brother je još polovicom tjedna stanarima za nedjelju najavio loše vijesti. I nije lagao. Antonija Blaće na samom je početku emisije najavila da večeras iz kuće izlazi dvoje natjecatelja.

Glasovi gledatelja odlučili su da kuću mora napustiti Juraj. Juraj Golubiček, 28-godišnji arhitekt iz Zagreba, čini se nije uspio osvojiti srca gledatelja.

Obožavatelji Big Brothera odmah su izrazili negodovanje na službenoj stranici showa na Facebooku, a neki su uvjereni da je posrijedi velika prijevara:

'Apsolutno razočarenje, obična namještaljka, pored toliko potencijalnih kandidata za izlazak iz kuće kuću napusti Juraj, sramota!!!!!'

'Teška kladioničarska prevara, samo namještaš. Iako mi svejedno ko ispada, izgleda nemoguće imati manje glasova od Antonija, Anezi i Lucije.'

'Ovo je namještaljka i niste u redu. Juraja nitko ne spominje u negativnom kontekstu', napisala je jedna gledateljica, a druga je dodala: 'Baš mi je žao što je ispao, on je bio jedini normalan unutra. Više mi nema smisla gledati.'

Treća je pak, poučena iznenađenjima koje Big Brother redovito priprema, napisala: 'Previše naivno i djetetu bi bilo jasno da nije ispao i da će se vratiti.'

Juraj je za vrijeme Anine vladavine, odlukom tajne obitelji, dobio dodatan bod prilikom nominacija koji je mogao dodijeliti nekom od stanara. No budući da je napustio kuću, Antonija mu je obznanila kako svoju moć bodovanja mora predati nekome drugome, a Juraj je bez puno razmišljanja odabrao Tomislava.

Juraj je rekao da je očekivao izbacivanje te da mu je vrijeme provedeno u kući bilo 'taman'. Nakon što je Juraj napustio studio, BB domaćici Antoniji pridružila se Bojana Lončarević koja je kuću napustila prošlog utorka. 'Lijepo iskustvo i velika avantura. Preporučila bih svakome', naglasila je 47-godišnjakinja priznavši da se najbolje povezala s Anezi.

Uskoro je uslijedio i drugo napeto iščekivanje. Odlukom gledatelja drugi stanar koji je večeras napustio kuću je Daniel Tomić Zebo. Mladi ekonomist iz Slavonskog Broda rekao je na ulasku da se prijavio zato što mu nije problem napraviti show i po potrebi se skinuti i gol.

Nakon zbrajanja bodova, Big Brother se javio stanarima i obavijestio ih kako su nominirani za izlazak iz kuće - Nikola, Matija, Bojan, Orky, Luka, Anezi i Lucija.

Za kraj ionako uzbudljive večeri, Antonija je obznanila još jednu važnu novost - stanari će po prvi put u povijesti sami moći odabrati novog stanara BB kuće!

Protekli tjedan

Kako vrijeme odmiče, tako se i situacija u Big Brother kući mijenja. Još jedan tjedan polagano prolazi, a odnosi među stanarima sve su zamršeniji.

Svađe su proteklog tjedna bile učestale, a najglasniji su bili Matija i Nikola, koji su naposljetku odlučili priznati stanarima da nisu prava braća. Osim što se tajna obitelj raspala, u 'blic izbacivanju' kuću je napustila Bojana Lončarević, a Ana Kovačec, Ljiljana Lipovac i Lidija Marić nove su stanarke koje su ušetale u Big Brother.

U večerašnjoj emisiji, osim Anezi, svi stanari morat će nominirati javno. Nakon što stanari kažu razlog nominacije, čini se, kako će, upravo ova večer dodatno začiniti međuljdske odnose, piše RTL.

Prisjetite se najboljih podvala

U osmišljavanju raznih nepodopština prednjačio je muški dio kipe, a najkreativniji među njima definitivno je bio Tomo koji je sudjelovao u gotovo svim spačkama dosad.

Sve je počelo u pušioni kada je Nikita, uz Tomislavovu pomoć, Luciju zasula brašnom, na što je Splićanka, potpuno neočekivano, reagirala smijehom i pjesmom. Podvale su se nastavile u kuhinji kada su Renata, Nikita, Orky i Luka stanarima odlučili napraviti gel za tuširanje po vlastitom receptu, a Tomo je smjesu za palačinke potajno začinio češnjakom. Za vrijeme vladavine BB predsjednice Ane iz kuće su neobjašnjivo nestali svi tanjuri, a glavni krivci ponovno su bili Tomo i Orky. Da Tomina mašta uistinu nema granica, dokazao je i prije nekoliko dana kada je u Ančino sušilo za kosu jednostavno odlučio usipati malo brašna te time kod nje izazvao burnu reakciju. Najboljih podvala se prisjetite ovdje.

Najbolji uleti i izljevi ljubavi

Stanari su nas u prvih 20 dana svog boravka u BB kući već puno puta uspjeli nasmijati, a tako je bilo i ovog tjedna kada su u prvom planu, kako i priliči Valentinovu, bile ljubavne izjave!

‘Jesu li to tvoje oči’, pitao je zavodnik Luka novu stanarku Anči, a urnebesne komplimente o ljepoti očiju dijelili su si međusobno i Ana i Tomo u ispovjedaonici. Anezi cijelog tjedna nije prestajala hvaliti Luku Roka, a Bojani je odlučila povjeriti kako je on njezin tip muškarca jer ‘ima sve u paketu’. Ni inače povučeni Juraj nije ostao imun na ulazak atraktivne 24-godišnje Anči pa ju je jednoga jutra u dvorištu odlučio impresionirati sklekovima, dok je Dubravka pokazala svoj literarni talent napisavši srcedrapajuće ljubavno pismo Bojanu. Kompilaciju izljeva ljubavi pogledajte u videu na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:20