REALITY SHOW

BILDERICU TAMARU IZ BIG BROTHERA IZBACILI VEĆ DRUGI PUT! U kuću ušlo dvoje novih stanara, četvero ih je nominirano

Marinin dečko Saša kaže da je svjestan da odnos Romana i Marine jest možda malo intimniji nego ostalih stanara, ali da joj vjeruje sve dok ga ne razočara
 Screenshot RTL

Već na samom početku večerašnje emisije Big Brothera voditeljica Marijana je pozdravila nove stanare Rinu Dehni i Alena Macinića, koji su se prisjetili kako je izgledao njihov boravak u Kući BB-a.

Drugi tjedan u kući stanarima je obilježio tjedni zadatak Fear Factor.

Marijana se obratila stanarima i dala im je naslutiti da će se Branimir možda vratiti!

Marinin dečko Saša je bio gost u studiju te je tom prilikom kazao da je upravo on inzistirao da se Marina prijavi na Big Brother, jer smatra da je to za njezinu manekensku karijeru dobra odskočna daska. Saša kaže da je svjestan da odnos Romana i Marine jest možda malo intimniji nego ostalih stanara, ali da joj vjeruje sve dok ga ne razočara.

Big Brother je prikazao video u kojem je Fabio morao odglumiti da ima paničan strah od žaba, a zatim su ga stanari gledali u Ispovjedaonici kako kaže da mu je žao što je on svoj strah morao glumiti dok su ostali stanari doista to proživljavali. Smatra da mu stanari neće zamjeriti što ih je lažno uvjerio u svoj strah.

Big Brother se obratio stanarima i objavio da je Fabio uspio u svojoj tajnoj misiji te su tako stanari uspješno prošli zadatak Fear Factor.

U studio je kao gost došao Braniir Kamber koji je svojevoljno napustio kuću i rekako je kako je izašao jer mu je bilo previše tračanja, a okidač za izlazak je bila svađa s Tamarom.

Nakon glasovanja upravo je Tamara u ovoj epizodi ponovno napustila Big Brother kuću! Marijani je priznala kako se nadala da će izaći iz Kuće jer se želi prijaviti na državno natjecanje bodybuildinga za tri tjedna.

Novi stanari kuće su Rina Dehni i Alen Macinić.

Ime i prezime: Rina Dehni

Datum i godina rođenja: 03.05. 1983.

Mjesto rođenja: Rijeka

Zanimanje: administrativna tajnica

Horoskopski znak: Bik

Hobi: nema

Bračni status: neudata

U tri riječi ja sam.. Drugačija, unikatna, originalna

Životni moto: Život počinje na kraju komfort zone i sreća prati hrabre

Rina Dehni rođena je u Rijeci, a kamo mala maštala je o tome da postane glumica. Rina se plaši dubine, a u Big Brotheru se odlučila sudjelovati zbog izazova. Osobina kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je iskustvo, budući da je već jednom bila stanarka Big Brother kuće koji se emitirao s dalekog Tajlanda. U Kući će joj najviše nedostajati mobitel, jer, kaže, voli biti povezana s dragim ljudima, a iz takta je, priznaje, ništa neće moći izbaciti.

Ime i prezime: Alen Macinić

Datum i godina rođenja: 29.03.1979.

Mjesto rođenja: Pula

Zanimanje: Poduzetnik

Horoskopski znak: Vaga

Hobi: Cvijeće, treniranje

Bračni status: Zaručen

U tri riječi ja sam… Super, dobar, najbolji

Životni moto: Biti sretan!

Alen Macinić iz Pule, kandidat je koji je već sudjelovao u prvom Big Brother showu u Hrvatskoj. U Big Brother kuću odlučio je ponovo ući zbog novca, ali i zabave. Njegova najbolja osobina kojom će se isticati u Kući su, kako kaže, vedrina, a njegov životni moto je 'La vita e bella'. U BB kući će mu najviše nedostajati njegova zaručnica i pas. Iako je kao dijete želio postati policajac, Alen ne voli sukobe te ih često izbjegava. Priznaje kako nema posebnu taktiku za pobjedu, ali ako pobjedi, novčanu nagradu će pametno uložiti. Alen je zaposleni poduzetnik, no ne voli robovati dnevnim obvezama i rasporedom. U Kući ga iz takta može izbaciti neurednost te ga to najviše živcira, a rastužuje ga i ružno ponašanje.

Nominacije

Obavljene su i nominacije: Kristina je za ovaj tjedan nominirala Ivicu i Violetu. Ivica je nominirao Kocku - jer mu broji zalogaje i Ines - jer s njom najmanje priča.

Violeta je nominirala Ivicu zbog njegovih problema s mikrofonom i zato jer se odvaja od ostalih stanara. Druga osoba koju je nominirala je Romano jer ne sudjeluje u kućanskim poslovima. Romano je pak nominirao Katju i Violetu, a Marina je nominirala Ivicu i Violetu.

Jurica je nominirao Violetu i Ines, a Katja Violetu i Ivicu. Fabio je odabrao Marinu i Violetu. Big Brother pozvao je Kocku koji nominira Ivicu i Katju.

Na koncu su nominirani stanari: Katja, Ines, Violeta i Ivica.

Big Brother se obratio stanarima i obavijestio ih je da nisu prošli svoj drugi tjedni zadatak, čuvanje vatre, te da se zbog toga pakleni tjedan u BB kući nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:19