'ŽENIM SINA?'

BLIŽI SE VRIJEME ODLUKE, SITUACIJA JE SVE NAPETIJA Romantični izleti otkrivaju pravu istinu: 'Ja ti tu grubost koju tražiš neću moći pružiti'

Marko i Nives
 Nova TV

U showu 'Ženim sina?' nikad nije dosadno. Za vrijeme druženja na doručku Marija je Anu počela ispitivati o prošlom Markovom braku i odnosu s bivšom suprugom. ‘Njegov prošli brak bio je jako kratak tako da on nije imao vremena pokazati se i definirati. Puno voli svoju kćer, a sa svojom bivšom je prijatelj’, objasnila joj je Ana situaciju, dok je Marija rekla kako joj to ne smeta dok je na prijateljskoj bazi.

Majka Ana smatra kako je najveći problem kod Marije to što je jako mlada jer je između nje i Marka puno godina razlike. ‘Bila je vrlo pristupačna i komunikativna, ona misli da je pobrala Markove simpatije i nema razloga da se meni ulizuje’, kazala je Ana, dok je Marija rekla kako bi unatoč krajnjem ishodu voljela s njom ostati u dobrim odnosima.

Za to vrijeme Marko je proveo dan s Nives koja ne želi da joj se ponovi sličan dan kao što ga je s Markom provela Marija. ‘Moj dan ako bude i sličan Marijinom, ja ću ga zapapriti’, najavila je. Dok su zajedno veslali, Marko je Nives upitao bi li mogla biti s njim, a ona je odgovorila kako mu fali grubosti.

‘Volim kad muškarac lupi šakom o stol, privuče me kad me pokuša učiniti pitomom’, iskreno je priznala Nives. ‘Tko je tu više pametan, ne mogu ja biti grub kad sam ja nježan, ja ti tu grubost koju tražiš neću pružiti’, odgovorio je iznenađeno.

Ipak, Marko je u posve drugom filmu i želi pronaći unutarnji mir. ‘Prava žena pored mene mogla bi smiriti moj nemirni val i zajedno bi mogli ući u jednu lijepu bonacu’, pjesnički je izrekao svoja očekivanja. Priznao je Marko Nives kako joj se nije htio posvetiti sto posto, na način na koji bi on to mogao, ali od nje je ipak na dar dobio lančić u obliku srca.

Elvis, Elanoris, Stanka i Tihana skupa su proveli dan u vinogradu. Elvis je htio iskoristiti dan kako bi riješio sve ono što ga muči u vezi djevojaka. Stanka mu je odmah zamjerila što konstantno ulazi u dubioze oko svega.

‘Otkrile su njegovu najveću manu, mislim da to ne paše ni jednoj’, rekla je Elanoris. ‘Mene osobno zamaraju previše te dubioze, u budućnosti mislim da se Elvis ne bi mogao nositi s mojim kritikama’, rekla je Stanka. ‘Dubokoumna razmišljanja su dio mene, osoba s kojom želim provesti život bi trebala to uvažiti’, odrješit je bio Elvis kojemu je sada još teže donijeti odluku.

Nakon toga odveo ih je na 'tekuće iznenađenje' koje im je najavljivao, odnosno na Vrelo ljubavi. ‘Mislila sam da ćemo ići u neku pivovaru i veselila sam se tom pivu cijeli dan i onda odemo na vrelo čega’, uznemireno je rekla Tihana. Ipak, lijepo su proveli dan. ‘Ne bi bilo pametno da bilo koja slomi srce Elvisu jer bi mama gadno reagirala u tom trenutku’, izjavila je Elanoris i dodala kako slijedi definitivno teška odluka za njega i kako ne bi voljela biti u njegovoj koži.

‘Ne bih znala koga odabrati jer su cure podjednako dobre i to je najveći problem’, dodala je Elanoris, dok je Elvis ponovno potvrdio kako mu neće biti lako donijeti odluku. ‘Jako sam sretan što sam upoznao predivne cure, vjerujem da je to početak jednog jako divnog prijateljstva i druženja, možda i za nešto drugo, a nadam se da neću slomiti srce nijednoj’, zaključio je Elvis.

Hoće li uspjeti donijeti odluku, doznat ćemo u finalnoj emisiji 'Ženim sina?'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:42