DRUGA SEZONA STIŽE

BUDUĆA LIJEČNICA I STUDENTICA PRAVA NOVE SU KANDIDATKINJE 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Upoznajte Samru i Silviju za koje je ovo životni izazov

 
Samra Čataković i Silvia Pokrajac
 RTL

Nova sezona popularnog reality showa koji se prikazuje na RTL-u, ‘Gospodin Savršeni’, vraća se najesen, a do tad polako upoznajemo buduće kandidatkinje.

Studentica medicine iz Banje Luke Samra emotivna je mlada žena koja voli izazove, a Zagrepčanki Silviji toliko se svidjela prva sezona da se odlučila prijaviti u show.

Samra Čataković, studentica medicine u Banjoj Luci (23), buduća je liječnica za koju ne postoje nesavladivi izazovi. Za sebe će reći da je vrlo emotivna, ali i perfekcionistica, uvijek natjecateljski raspoložena.

RTL
Samra Čataković

Mnogi će reći da voli izazove, no samo rijetki tako i žive. Jedna od njih je Samra, studentica medicine u Banjoj Luci, koja ističe kako je upisala taj fakultet jer joj se činio najteži. Vegetarijanka je i ima nekoliko kućnih ljubimaca - psa, dvije mačke i vranu! Voli jahati konje i obožava ples na šipki, a već godinama pjeva u zboru.

RTL
Samra Čataković

Kad je o odabiru partnera riječ, traži iskrene, skromne i samouvjerene dečke, a ne podnosi aroganciju, laž i manipuliranje. Savršen spoj zamišlja na vrhu zgrade, gdje s partnerom jede čips, pije sok, gledaju u zvijezde i razgovaraju o svemiru i dok mu ona postavlja pitanja, a njezin savršeni muškarac zna baš svaki odgovor.

Silvia Pokrajac studentica je prava koja se odvažila na pustolovinu života. Atraktivna Zagrepčanka (19) pratila je prvu sezonu showa 'Gospodin Savršeni' i toliko joj se svidio da je i sama odlučila postati dio te priče.

RTL
Silvia Pokrajac

Silvia je uspješno završila prvu godinu pravnog fakulteta u Zagrebu, a u slobodno vrijeme bavi se manekenstvom. Traži dečka koji je pametan i karizmatičan te nekoga tko razmišlja svojom glavom i pridaje joj puno pažnje. Ne voli kada su dečki pasivni i kada ne znaju pokazati, kako kaže, tko je muško u vezi.

RTL
Silvia Pokrajac

Pristupačna je, otvorena i iskrena osoba koja se ne voli svađati, ali ako je netko napadne, zna se vrlo dobro braniti. Kad joj se neki dečko svidi, u početku će mu to pokazati na suptilan način, a ako ne shvati njezine namjere na vrijeme, tada nema problema dati mu do znanja da joj se sviđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 22:49