NINO AVDIĆ

BURNE REAKCIJE RAZOČARANIH GLEDATELJA SUPERTALENTA Uvjereni da je mali genijalac zaslužio ulazak u finale: 'U Lijepoj našoj prolazi sve osim pameti'

 
 Nova TV

Prva polufinalna emisija Supertalenta je završila, no o emisiji će se još dugo pričati. Iako su finale izborili Martin Kutnar i Step Boysi, simpatije cijele Hrvatske osvojio je preslatki Nino Avdić iz Mostara. Šestogodišnjak zna glavne gradova svih država svijeta, a u nedjelju je svojim znanjem spašavao svijet kao mala verzija Jamesa Bonda.

U intervjuu za Dnevnik.hr kazao je da se osjeća kao zvijezda i kako bi najradije on bio žiri u Supertalentu.

- Kad hodam po ulici, stalno me netko zaustavlja da pokažem državu i reknem glavni grad i onda se samo osramote - opisuje Nino. Upitan želi li možda biti profesor geografije, Nino otkriva da bi to htio. No, nije to jedino zanimanje koje dolazi u obzir.

- Bio bih profesor geografije, kuhar, pekar, svašta nešto - kazao je maleni Nino i dodao kako će sa 17 godina imati djevojku.

O autogramima i fotografijama s obožavateljima Nino kaže: - Nemam ja papir, žele se samo slikati. Slikao sam se 957 puta. Stalno me netko po gradu slika - zaključuje ova mala zvijezda.

Simpatični šestogodišnjak zadobio je simpatije mnogih, a neki su se jako razočarali što nije završio u finalu. Naime, imao je isti broj bodova od publike kao i Step Boysi, no žiri je odlučio kako on ipak nije taj koji ide dalje.

- Šteta! Presladak je i definitivno je zaslužio ići dalje jer nemaju svi hrabrosti pred kamerama. Sudeći po ovom, sumnjam da će se više itko normalan prijaviti u Supertalent... Za mene je definitivno ovo talent jer naučiti ovakve stvari koje su za odrasle osobe sa 6 godina... no comment... Bravo mali! - komentirala je jedna Ninova simpatizerka.

- Mali je zaslužio finale... ali opće poznato je da u Lijepoj našoj prolazi sve osim pameti... sporedna stvar kod nas - komentirao je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:09