NOVI IZAZOVI

FINALISTE 'SUPERPARA' IZNENADIO SLAVNI PAR Indira pjevala pod hladnim tušem, nisu svi mogli pratiti njezin tempo: 'Morat ću napustiti Hrvatsku!'

 Screenshot / RTL

Natjecatelje u RTL-ovom showu ‘Superpar’ dočekalo je veliko iznenađenje u finalnom tjednu. Trima preostalim parovima koji se bore za titulu hrvatskog superpara, pridružio se jedan slavni - Indira Levak i njezin suprug Miroslav. Šokirani stanari nisu mogli doći k sebi kad su ih vidjeli, a posebno je uzbuđena bila Tina.

Indira i Miroslav ostat će u ‘Superparu’ do kraja tjedna, a njihov će zadatak biti postavljati natjecateljima ljestvice u izazovima - ako ne dosegnu njihov rezultat, nisu prošli zadatak.

U utorak je zadatak bio - pjevati pod hladnim tušem. Pjevanje je zapalo partnerice, a partneri, koji su slušali smo glas najdraže, morali su pogađati o kojoj se pjesmi radi. Indira se pod hladnim tušem nije odmah snašla zbog ledene vode, a Miroslav je na kraju pogodio devet od dvadeset pjesama.

U utrci za njihovim rezultatom i unatoč nekim doista lošim izvedbama pod tušem, svi su parovi prošli izazov - Jana i Miro sa 11 točnih pjesama, Davor i Tina sa 14 te Bada i Toca sa 11. Indira je Davoru poklonila CD s njezinim pjesama jer je vidjela da je veliki obožavatelj. Najlošije je vjerojatno išlo Jani koja je i sama nakon zadatka prokomentirala:

- Morat ću napustiti Hrvatsku!

Muški dijelovi parova nakon glavnog izazova od Indire su još dobili zadatak pretvoriti se u nju. Najuspješniji je bio Davor koji je uložio najviše truda, nalakirao nokte, obukao minicu te čak stavio umjetne trepavice.

- Normalno da sam pobijedio jer sam najbolja trebica ovdje - rekao je.

Sve snimke nastupa pogledajte na ovom linku. Finalni tjedan ‘Superpara’ gledajte od 21 sat na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:01