LJUBAV JE NA SELU

FOTO: 'BIT ĆEŠ DOBRA MAJKA NAŠEM DJETETU...' Cure u RTL-ovom agrorealityju ostale u šoku, stvar između Nikoline i Josipa sve je ozbiljnija...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.04.2018. u 23:00

RTL

 

U RTL-ovom agrorealityju 'Ljubav je na selu' stalno se nešto događa pa je tako došao red i na Josipove djevojke da odmjere snage u farmerskih poslovima.

- Nikolina nije ni došla u kuću, a ponaša se kao gazdarica. To me malo nervira!, komentirala je odmah Lucija.

- Ja sam se pokazala od kad sam tu, da sam bolja, pametnija i urednija od ostalih!, kazala je Nikolina, a Lucija je komentirala da je Nikolina za grad, a ne za selo.

- Nemam problema što je ona ponijela torbicu sa sobom na imanje ako će pomoći raditi, branio ju je Josip.

Kada su cure stigle među jariće, Nikolina je jednog primila u ruke, a Josip je komentirao, budući da ga tako nježno drži, da će biti dobra majka njihovom djetetu.

RTL

RTL
 

RTL
 

U Svetom Petru Čvrstec djevojke su čistile snijeg po Darijevom naputku, a kada im je na vrata banula Marijana i počela ga ispitivati kakve su cure, Dario se raspričao i razveselilo Marijanu.

RTL
 

U Dubrovniku kod Miljenka nije sve bilo tako bajno i krasno. Mara i Zorka su se posvađale oko čišćenja.

- Zoro, jučer si povisila ton na mene već!, rekla je Mara Zorki.

- Naravno, kada si bila ljubomorna što smo mi donijele njegovoj unučadi ono!, rekla joj je Zorka.

Mara je bila u nevjerici i tvrdila da to nije istina.

- Mislim da je Mari popustio fitilj pa je napala Zoru za njezinu bioenergiju jer je Zora rekla da će tretirati Miljenka. Mislim da je Mara odmah pomislila da si je Zora osigurala ostanak u Dubrovniku.

- Miljenko je želio da kćeri radim kristaloterapiju, ne u svrhu da ja nešto zaslužim, nego da pomognem ljudima, objasnila je Zorka.

Vatroslav je svoje djevojke odvezao na farmu da se upoznaju sa stanjem na ranču.

RTL
 

- Ne oduševljavaju me te stvari i zato sam otišla sa sela u grad, ali eto..., kazala je Valentina i rekla Vatroslavu da se nada da će ih nagraditi ako budu dobro radile na ranču, a on im je obećao napraviti pizzu.

Djevojke su se iznenadile kada su vidjele blatnjavi ranč.

Hrvoju je na ranč došla teta da pomogne djevojkama, a Hrvoje ih je instruirao kako da nacijepaju drva te je pohvalio Lanu da se dobro snašla.

RTL
 

A kad su cure i peć naložile iz prve, farmer je bio oduševljen. Teta Nada cure je naučila raditi makovnjaču, a pokazala im je i kako se na ruke pere veš po starinski, na rifljaču.

RTL
 

RTL
 

Kod Denisa u Mučićima sve su se kokoške razbježale jer je Monika zaboravila zatvoriti vrata od kokošinjca pa je krenula trčati za njima kako bi ih vratila natrag.

- Mislim da Monika igra na tu kartu da ga zavede, trudi se oko njega, da mu udovolji i vjerujem da će doći do svog cilja, kazala je Ines.

Nešto kasnije komentirala je Denisov auto, stari Renault 4.

- Opa, ima se, može se!, nasmijala se Ines te sjela u auto s ostalim djevojkama misleći da će ih Denis odvesti na kavu, no na kraju su auto morali gurati.

RTL
 

RTL

RTL
 

Za to vrijeme teta Nada objašnjavala je pranje veša na starinski i zaključila da je Lana prava podravska snaha.

- Mislim da ne bih voljela biti podravska snaha jer ne volim raditi takve poslove, komentirala je Lana.

RTL

RTL

RTL
 

Teta Nada bila je skeptična prema 'gradskim curama', Sandri i Tanji, što se na kraju pokazalo točnim.

- Najbolja je Lana!, zaključila je Nada, a cure su se dogovorile da će si Hrvoje robu prati sam.

U Dubrovniku su Mara i Margita raspravljale o Zorki.

RTL
 

- To je tako jadno, bijedno, seljački i maloumno, mene to vrijeđa, ja nisam takva!, kazala je Mara komentirajući Zorkino ponašanje.

- Mara je uvijek ta koja sitno tlači, rekla je Margita te dodala da je napala Zorku bez razloga.

- Rekla sam samo da joj za bioenergiju treba škola. Ja se krećem među ljudima koji su svi pozitivni jer sam i ja takva, nisam naviknula na ovakve ljude, bila je uporna Mara.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo