'ŽENIM SINA'

FOTO: IZBIRLJIVI MAMIN SIN Jednu curu je njoj u inat htio odvesti na cajke, kod druge mu silno zasmetala veličina: 'Ovo je veliko do Bangladeša!'

 
 Nova TV

U drugoj epizodi showa 'Ženim sina?' gledatelji su upoznali i druga dva kandidata, Elvisa Vaupotića i majku Elanoris te Adnana Avdića s majkom Merimom, kao i djevojke s kojima su Elvis i Adnan odlučili započeti avanturu.

Nakon dolaska u dvorac, Adnan i Elvis povukli su se u sobe, dok su majke pohitale upoznati djevojke. Mama Merima bila je oduševljena djevojkama tijekom obilaska te je odmah i 'upikirala' svoju mezimicu, dok je Elvisova majka Elanoris s primjetnom suzdržanošću kazala kako je jako dobro procijenila djevojke.

Na spojevima je bilo poprilično zanimljivo. Dok je Elvisa najviše zanimalo kakve filmove djevojke vole te koju glazbu slušaju, Adnanu je jedno od glavnih pitanja bilo znaju li praviti pitu.

Promo / Nova TV
Elvis Vaupotić s majkom Elanoris

Promo / Nova TV
Adnan Avdić s majkom Merimom

Prva djevojka koja se predstavila Adnanu i majci Merimi bila je Tamara Peček iz Krapine koja ističe da najviše uživa u talijanskoj kuhinji. No, čini se kako unatoč tome što je Adnanu kazala kako bi mogla napraviti pitu, ipak ga nije uspjela 'kupiti'.

- Previše umjetna - rekao je Adnan majci koja je stala u Tamarinu obranu: - Cura zna skuhati, zna kolače raditi. Ta njezina usta nisu presudna da ona sutra bude cura, žena - objasnila je majka Merima, a Adnan je zaključio: - Velike nokte, sve umjetno. Mogla je nokte staviti do Bangladeša!

Promo / Nova TV
Tamara Peček

Promo / Nova TV
Spoj Tamare i Adnana

- Mislim da sam se pokazala kao potencijalno jako dobra snaha. Gospođa Merima mi se čini vrckava i mislim da bi mi mogla biti dobra prijateljica - komentirala je Karolina Grubić nakon spoja, a majku je samo zanimalo: - Sine, kako ćeš ljubiti tako nisku?

Promo / Nova TV
Spoj Karoline i Adnana

Dvadesettrogodišnja Lea Kos s otoka Cresa pobudila je u Adnanu vrtlog emocija. - S Leom bi se poigrao s naočalama u nekoj sexy pozi, bez imalo razmišljanja - zaključio je Adnan, a osim Lee, zaintrigirala ga je i djevojka Tea Farkaš iz Požege, koja se svidjela mami Merimi već tijekom obilaska.

Promo / Nova TV
Lea i Adnan na spoju

Promo / Nova TV
Tea i Adnan na spoju

- Mogu vam stvarno reći i da sam to osjetila jer se vidi nekako u očima, ne znam kako, ali... - nadovezala se Tea na Meriminu konstataciju da joj je kliknula na prvu.

- Ova cura je ne petica nego stotka - zaključio je Adnan.

Vrlo zanimljivo bilo je tijekom spoja s djevojkom Marijom Ninom Flanjek. - Ono je kao na kurblu! Ja nisam mogao doći do riječi. Ja volim pričati, ali ova što baljezga! Mislim da bi se pobili samo da kažemo dobar dan - komentirao je Adnan.

Promo / Nova TV
Maria Nina Flanjek

Natjecateljica Maja Veljković Adnana je iznenadila najprije svojim stylingom, a potom i nekim razmišljanjima koja mu nisu baš najbolje legla.

Promo / Nova TV
Maja Veljković

- Volio bih je odvesti na narodnu muziku - uzbuđeno će Adnan aludirajući na glazbeni žanr metal koji Maja sluša. No, povrh glazbe, Adnan se prepao kada je Maja opisivala svog savršenog muškarca: - Kaže, meni treba muškarac koji će stajati iza mene, prebit nekoga, slomit kičmu, ala UFC! Ova bi mene prebila. Ova bi se tukla, lomila!

Iako je natjecateljica Marina Mesek, profesorica filozofije i religijske kulture, bila uvjerena da je oborila Adnana s nogu, ističući kako su pronašli zajedničku temu – čitanje, Adnan je ipak odlučio da je ona djevojka koju će prvu eliminirati. Eliminacija je Marini teško pala, pa je samo izjurila iz prostorije.

Promo / Nova TV
Marina Mesek

- Otišla sam bez pozdrava i bez ičega jer sam inače tip osobe kojoj dulje treba da nešto kaže tako da mi je trebalo da prvo u sebi sredim te osjećaje. Bilo mi je sve prebrzo. Nisam se snašla u toj situaciji - kazala je Marina napustivši show.

- Meni je bilo važno da moj favorit prođe dalje i baš mi je drago da se desilo to - sretna je mama Merima.

Promo / Nova TV
Elvis Vaupotić

Dok se Adnan doimao poprilično siguran u svoju odluku, Elvis se dvoumio između dvije djevojke te odlučio da show ipak napušta Nika Maravić.

- Ne mogu reći da me nije povrijedilo, ali eto. Prije ovog dijela sam se osjećala puno bolje, pretpostavljam da sam izbačena zbog tetovaža. Nitko od nas ne želi biti prva koja je ispala - izjavila je po izlasku.

Promo / Nova TV
Nika Maravić

Prva natjecateljica koja je došla na spoj odmah je oduševila Elvisa, ali i njegovu majku Elanoris. Tihana Slavić iz Virovitice oborila je Elvisa s nogu priznavši mu kako ju je zaintrigirala rečenica da bi volio pronaći osobu s kojom bi mogao putovati po svijetu s ruksakom na leđima.

Promo / Nova TV
Tihana Slavić

Promo / Nova TV
Spoj Tihane i Elvisa

- Dobra je - kazao je kratko Elvis, a majka se nadovezala: - Super, kada sam je vidjela, osmijeh je bio od uha do uha i te njezine rupice mi se sviđaju.

Za natjecateljicu Doris Vuković Elvis nije imao nekih komentara, a majka ju je opisala kao lisicu koja sve promatra.

Promo / Nova TV
Doris Vuković

- Mislim da to nije to - zaključila je, a jednak takav dojam imala je i za djevojku Nikolinu Maslać. - Mudra je, lisica, prati sve, a voli ogovarati. Može mi pričati priče koje god hoće, ali mene prevarit neće - uvjerena je mama Elanoris.

Promo / Nova TV
Nikolina Maslać

Djevojka Nikolina Cimić, koja dolazi iz Zagorja i studira elektrotehniku, bila je na samoj litici da ne ispadne iz showa prva.

Promo / Nova TV
Nikolina Cimić

- Sretna sam što sam dobila još vremena. Kako vrijeme bude protjecalo, možda se još više oslobodim pa mu pokažem svoj karakter - kazala je, a hoće li u tome i uspjeti, ostaje nam za vidjeti. Elvisu je Nikolina otkrila kako voli kuhati, a odgovor na pitanje koji joj je najdraži začin, ostavio je Elvisa bez teksta.

- Ako me voli poljubit će me i nakon što sam se najela češnjaka - istaknula je.

Dok je mama u dvjema natjecateljicama vidjela male lisice, Stanku Pinek i Miu Rajačić opisala je kao šefice.

Promo / Nova TV
Stanku Pinek i Elvis

Promo / Nova TV
Spoj Mije Rajačić i Elvisa

- Još jedna šefica koja je zavladala odmah - poručila je Elanoris sinu Elvisu.

Nakon što su kandidati upoznali djevojke te u startu eliminirali jednu, vrijeme je da ih malo bolje upoznaju. U sljedećim epizodama kandidati će malo više vremena provoditi s djevojkama, a hoće li početi frcati iskre, ne propustite doznati!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:50