STAJLING ZA BIG BROTHER

FOTO: 'KAD ĆE VIŠE OTKAZ OVOME KOJI OBLAČI ANTONIJU?' Gledatelji opet u čudu, poručuju voditeljici da bi sama bolje izabrala od stručnog tima

 
 Instagram

Antonija Blaće ne prestaje izazivati komentare stajlingom u emisijama uživo Big Brothera. Naime, za svaku live emisiju Antoniju priprema poseban tim stručnjaka, kako šminku i frizuru, tako i odjevnu kombinaciju.

Međutim, čini se da upravo ovo posljednje ne prestaje izazivati burne, i to uglavnom negativne komentare, a osoba koja stoji iza odabira je Marko Grubnić.

Premda su gledatelji Big Brothera i ovaj put pohvalili Antonijine voditeljske sposobnosti, njezinu spontanost i simpatičnost, na tapeti se i ovaj put našao Grubnić.

‘A njen stilista je ili lud ili blesav. Ko da se namjerno sprda s njom. Na šta to liči’, ‘Dovedite ženi profesionalnog stilista. Ovo je uvreda za oči’, ‘E ova ružna moda uništi svaku curu, koja je ljepa, bude ružna u toj glupoj robi’, ‘Da je Antonija na sebe stavila vreću bila bi lijepa ... po meni na ove hlače ne idu sandale sa remenom ni lanac mi se ne uklapa u kombinaciju ... znači ostaje lijepa Antonija’, ‘Ma ni u jednoj emisiji sta sam gledala nije mi se svidilo kako je obučena, bolje bi bilo da sama sebi bira garderobu ovo je do sada katastrofa’, ‘Kad će više otkaz ovome koji oblači Antoniju?’, neki su od komentara na Facebook stranici Big Brothera.

Antonija se redovito neposredno prije emisije pohvali fotografijom iz garderobe na svojem Instagramu pa je tako učinila i ovaj put. No, ni na toj društvenoj mreži korisnici nisu bili puno blaži:

‘Styling užas. Sorry ti si prekrasna, draga osoba ali ova kombinacija nikako. Bolje da samu sebe oblačić, sigurna sam da bi to sve skupa puuuno bolje izgledalo’, ‘Hmm, oprosti inače ne komentiram niti ne bacam nikakve komentare, draga si, ali ovo je katastrofa styling. Versace ogrlica totalno out, ne razumijem ništa od odjevenih komada. Platforme? A-a, Majica? Ne razumijem, kosa? To nije frizura-kosa oprana i posušena ... Šteta, najgore obučena do sad, mogao ti se stilista više potrudit, a ne pokušat na tebe stavit velike brendove pa to onda ispade tako kako to izgleda, nikako’, ‘Tako si lipa a Marko te uspio poružniti’, ‘Tonka, sreće ti tvoje, reci Marku da promjeni dilera’, ‘Valjda je bit stlyinga izazvat kod drugih svakojake reakcije ..po tome je i Grubnić poznat..a naša Tonka je u svemu lijepa jer blista’, napisali su obožavatelji na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 16:31