'GOSPODIN SAVRŠENI'

FOTO: Koja djevojka igra prljavo, a koje kandidatkinje razliku u godinama doživljavaju kao najveću prepreku na putu do Mijina srca?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.09.2019. u 23:31

RTL

 

Ostala je jedna ruža i tri djevojke - Maja, Gabrijela i Marija. Iako je Gabrijela očekivala da će zbog spoja u Mijinu stanu biti sigurna na ceremoniji ruža, nije dobila toliko željeni cvijet!

- Čini se da je Mijo shvatio kako nisu jedno za drugo, a Marija nije dobila priliku da se pokaže u pravom svjetlu - komentirala je Emily.

RTL

Sara, Gabrijela i Marija

 

Jutro nakon ceremonije ruža djevojke su provodile razgovarajući o Gabrijeli i Mariji te o redoslijedu davanja ruža. "Ti si kao šećer na kraju, uvijek zadnja", govorila je Emily Maji, a dotaknule su se i Barbarine priče o poljupcu. "Bacila je kost da se upecam ja ili još neka djevojka kojoj je stalo do Mije", rekla je Sarajka, a ni ostale djevojke ne vjeruju u tu priču.

U to su vrijeme Samra i Monika imale svoju trač partiju u sobi. Redom su komentirale djevojke koje su ispale, potom Barbaru, a i Anita te Andrea došle su na red. "One se osjećaju jako ugrožene zbog toga što su dosta starije i pored Mije izgledaju kao mama i sin", rekla je Samra, a s njom se složila i Monika. "Prije bi mu pristajale Mihaela ili Barbara", sarkastično su komentirale.

RTL

Andrea i Mijo

 

Uskoro su dobile pismo, a na grupni spoj s Mijom idu sve djevojke! Povratak u djetinjstvo svima će dobro doći, a djevojke nisu mogle skriti oduševljenje što sve idu u igraonicu. Kad su došle ondje, čekalo ih je još jedno iznenađenje - majice s njihovim otisnutim fotografijama kad su bile djeca. "Umrla sam od smijeha kad sam vidjela Mijinu fotku, naročito zato što mu je falio zubić, a sad ima tako lijepe zube. To je bilo preslatko", rekla je Anita.

RTL
 

U prvoj igri djevojke su se morale podijeliti u nekoliko grupa - ispod njih bilo je nestabilno tlo, krafnice su visjele u zraku, a djevojke su ih morale uhvatiti zubima držeći ruke iza leđa. "Barbara je stala pokraj najniže krafne tako da je znala što radi", rekla je Emily. Pobjednica prve grupe bila je Nikolina, a druge Julie za koju su cure komentirale da nije pravedno jer se poslužila rukama. "Igrala sam prljavo - visoka sam, još sam to strpala u usta, otkinula s konca i progutala", rekla je Julie. Pobjednica Anita na kraju je za nagradu dobila spoj s Mijom.

RTL

Mijo i Anita

 

Kad su se Anita i Mijo udaljili, djevojke su ih odmah počele komentirati. "Anita je dosta starija od njega, mislim da tu ne može biti ništa više od prijateljstva. Ja sam definitivno žena za Miju", rekla je Barbara, a Emily dodala: "Zabavljale smo se dobro, ali smo ih ipak promatrali krajičkom oka". Anita i Mijo nisu se obazirali na ostale djevojke i vodili su ugodan razgovor o djetinjstvu.

Došao je red za drugu igru - djevojke su morale svladati vulkan za penjanje. "Baš su se borile", komentirao je Mijo dok je bodrio Maju, koja je imala malih problema. Andrea se nije uspjela popeti, ali Mijo nije želio da se zbog toga osjeća loše pa je došao do nje i odlučio je odvesti na spoj. "Cura je imala više sreće nego pameti", rekla je Nikolina, a Barbara dodala: "Ta joj akcija neće pomoći. Mlađe su koke trenutno bolje i u vodstvu".

A da ne bi sve ostalo na riječima, Barbara i Maja prešle su na djela i prekinule njihov spoj - gađajući ih lopticama! Andrei se to nije svidjelo, a potom je došao red na treći zadatak. Cilj je bio napuhati balon i onda se stisnuti uz Gospodina Savršenog kako bi što prije puknuo, što se svidjelo svima.

RTL

Mijo i Mihaela

 

Poslije zadatka Mijo se poželio malo odvojiti s Mihaelom i odveo ju je na rolanje. "Ima kvalitete koje tražim i želim je zadržati u kući. Sviđa mi se njezina skromnost, nenametljivost, a posebno to što ne ide na štetu drugima", rekao je Mijo i potom joj darovao ružu i velikog plišanog medvjeda.

Koja će se djevojka sljedeća približiti Miji, hoće li Maja napokon dobiti svoj spoj nasamo s Gospodinom Savršenim te kako se samozatajna Nikolina pretvorila u glavnu konkurenticu svim djevojkama - gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo