GORAN JURENEC

FOTO: NAPOKON OTKRIVENO TKO JE RTL-ov 'GOSPODIN SAVRŠENI' U prvoj sezoni reality emisije srodnu će dušu tražiti 38-godišnji bivši košarkaš i maneken

 
 Goran Jurenec / INSTAGRAM

U prvoj sezoni RTL-ove reality emisije "Gospodin savršeni", hrvatske verzije popularne emisije "Neženja" (eng. "The Bachelor"), svoju će srodnu dušu tražiti 38-godišnji bivši košarkaš i maneken iz Berlina Goran Jurenec. Gospodina savršenog gledatelji su imali prilike upoznati u RTL-ovom Direktu.

"Velik je to teret kad vas se zove "gospodinom savršenim", ali hvala na komplimentu", rekao je Jurenec u razgovoru s Mojmirom Pastorčić, privremenom voditeljicom Direkta.

Jurenec je otkrio da je rođen u Berlinu te da je tamo išao u školu te da vjerojatno zato ima dosta jak naglasak. "Svatko ga odmah prepozna i s time nemam nikakvih problema", pojasnio je. "Prvih 20 godina sam živio u Njemačkoj gdje sam pet godina profesionalno igrao košarku. Nakon toga sam se počeo baviti glumom i manekenstvom i zbog toga sam puno putovao po svijetu."

Jurenec je, kako piše Slobodna Dalmacija, radio za modne brendove poput Hugo Bossa, Tommy Hilfigera i Reeboka. Unatoč tome što je rođen u Berlinu, matični grad u Hrvatskoj mu je Biograd na Moru.

Pastorčić ga je uz molbu za oprost pitala kako to da je još uvijek sam. "A čuj, volio bi naći pravu curu, ali do sada, ljubav svog života još nisam našao, pa nadam se da ću je sada naći", rekao je Jurenec i dodao da ga može osvojiti samo djevojka s dušom i srcem.

Na svome ga je Instagramu u utorak predstavila i voditeljica Antonija Blaće. "Napokon! Dame i gospodo, Goran Jurenec. Malo smo ludovali nakon malo treme i uzbuđenja u Direktu. Pratite nas. P.S. Stignete se još prijaviti", napisala je Blaće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:13