SVE ZA NJU

FOTO: NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA NAJVEĆEG ZAVODNIKA U BIG BROTHERU Tajanstvena djevojka totalno ga izludila i natjerala da smršavi 40 kilograma

 
Luka Rok Medunović
 Luka Rok Medunović / INSTAGRAM

Luka Rok Medunović koristi svaku priliku da sustanarima iz kuće Velikog brata kaže kako je velik zavodnik i obožavan među ženama. Medunović se po ulasku u Big Brother, tako reći, odmah bacio na posao te je krenuo u zavođenje svih djevojaka.

Medunovićeva prijateljica Martina kaže da tu očigledno ima i istine, odnosno da to nisu lovačke priče. "Po svim pričama koje sam čula zapravo i ispada da je Luka veliki zavodnik. On je u društvu uvijek prepoznatljiv, voli biti u centru pažnje i voli reći sve što misli", kaže Martina za RTL.

:)

A post shared by Luka Rok Medunović & Picasso (@luka_rok) on

#teškeboje

A post shared by Luka Rok Medunović & Picasso (@luka_rok) on

"You just never know what's going to happen..."

A post shared by Luka Rok Medunović & Picasso (@luka_rok) on

Unatoč njegovi zavodničkim sposobnostima, Martina smatra da bi u kući trebao biti strpljiv. "Vjerujem da mu je to hvalisanje obrambeni mehanizam jer on je inače jako drag i veseo, tako da vjerujem da će dogurati daleko ako pokaže svoju drugu stranu", dodaje Martina.

Iako se Luka hvali svojim zavodničkim sposobnostima, sam priznaje da je jedna djevojka zaposjela njegovo srce te da je ona ljubav njegovog života - unatoč tome što je odbila njegovu ponudu za brak. Medunovića je taj čin dotukao do te mjere da je toj djevojci posvetio i tetovažu.

Stanarke kuće Velikog brata su mu rekle da nikad neće pronaći drugu djevojku nastavi li s tom pričom, a Martina se s time slaže. "Ja njega nikad nisam vidjela takvog kakav je bio s tom curom. Bilo je jako ozbiljno i on je htio da to potraje cijeli život", kaže Martina.

Lukina prijateljica Iva pak kaže da je zbog te misteriozne djevojke potpuno promijenio izgled. "On je imao 120 kilograma, i zbog nje je u samo nekoliko mjeseci izgubio 40-ak kilograma", kaže Iva, ali ne otkriva što se dogodilo među njima da su prekinuli.

"Iako se čini da je u kući bacio oko na Renatu zapravo je Anezi više njegov tip žene“ otkriva Iva te dodaje da Medunović može pokazati puno i da je njegov stav zavodnika samo obrambeni mehanizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 18:13