'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

FOTO: PALE PRVE SUZE NA SETU SHOWA, A NISU OD LUKA Snimanje kulinarskog realityja tek je počelo, no ne mogu svi podnijeti kritike

 
 Promo / RTL

Prvi dojam je vrlo važan, a toga su svjesni i kandidati koji se u petoj sezoni kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bore za novčanu nagradu od 50.000 kuna i Prima kuhinju u vrijednosti 30.000 kuna opremljenu svim aparatima. Svjesni su da se žiriju moraju predstaviti u najboljem svjetlu, stoga ih negativni komentari vrlo lako izbace iz takta.

Nakon nešto više od dva tjedna u poznatoj kuhinji RTL-ova showa, natjecatelji su se upoznali sa svojim radnim jedinicama, ali i žirijem, te pritom naišli na mnoge neočekivane situacije koje su ih 'dirnule u živac'. Već se desetak dana bore kuhačama i loncima, no ne može se reći da su baš svi oborili žiri s nogu. Pojedini natjecatelji su čak i briznuli u plač zbog niske ocjene.

Naime, Daruvarčanka Tihana Županić nije mogla suspregnuti suze nakon što njezina pačja prsa u umaku od naranče s hrskavom palentom nisu osvojila istančana nepca žirija. Iako su ona i njezin brat Nikola dobili relativno dobre ocjene, Tihana nije mogla prijeći preko negativnih komentara žirija te je popustila pod pritiskom emocija i zaplakala pred kamerama na setu showa. No, nije Tihana jedina koja je briznula u plač.

Promo / RTL

I emotivna Zagrepčanka Ružica Jurić je spustila suzu na setu nakon što je žiri prokomentirao njezin žilavi teleći odrezak. Ružicu je tješio njezin kulinarski partner i prijatelj Drago Piškor, no sama je priznala kako je ljuta na sebe, a ne na žiri, jer je dan prije radila isto jelo, a ispalo joj je savršeno.

Promo / RTL

Jesu li neki kandidati već u drugom tjednu izgubili motivaciju i elan, pri čemu bi nastavak natjecanja za njih mogao biti poguban, ne propustite doznati već od ponedjeljka, 4. rujna u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:26