LJUBAV JE NA SELU

FOTO: POLJOPRIVREDNI REALITY PUCA OD SEKSUALNE NAPETOSTI Napaljeni Josip pred Nikolinom gubi glavu, njegovo ponašanje u masliniku šokiralo ostale

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.05.2018. u 23:00

RTL

Josip i cure u njegovu masliniku

U najnovijem izdanju RTL-ovog agrorealityja 'Ljubav je na selu', na farmi kod Miljenka u Čibači došlo je vrijeme za poravnavanje računa.

- Čula sam od cura da kad ja izađem sutra…, znači, odluka je već donesena pa sam ja već spakirala kovčeg. Ne vidim se više ovdje i imam nekih drugih obveza - izjavila je Mara, a Miljenko je rekao kako nitko umjesto njega ne može donijeti tu odluku.

RTL
 

- Ako smo mi pridonijele da ona ide kući, idem ja umjesto nje - kazala je Zorka.

- Ali zašto se javljaš ako nisi pridonijela? - upitala ju je Mara.

- Moja haljina, moja štikla, moj Zagreb i odoh ja, dodala je Mara.

RTL
 

Farmer Hrvoje poveo je Sandru M. u šetnju kako bi je upoznao sa svojim životinjama. Pokazao joj je sovu, koju je liječio i odlučio pustiti u šumu, a Sandra je dobila čast pustiti je. Lana i Sandra za to vrijeme češljale su konja češljem nove Sandre.

RTL
 

A otkad je Mara otišla, Miljenkove dame kao da su malo živnule pa su krenule u uređivanje suhozida i čupanje korova.

Denis je svoje cure pustio da malo dulje odspavaju, a priredio im je i doručak te rekao kako ih vodi na izlet.

U Čvrstecu je Darijeva mama cure odvela na frizuru, gdje su se napričale o tome koja što radi na imanju te kako koja od njih vidi Darija. Mama je ispitala teren i saznala sve što je zanima.

RTL
 

Josip je Nikolinu i Mirjanu odveo u maslinik, gdje im je pokazao vrste maslina.

- Ovo je maslina orkula stara deset godina... - krenuo je objašnjavati Josip te dodao kako se od maslina rade salate, što je cure zbunilo.

RTL

RTL
 

- Ispada kao da ustvari ništa ne zna - komentirala je Mirjana nakon što je Josip nastavio pričati o 'ekstra djevičanstvenom' ulju.

A kad se već činilo da je Denis pronašao onu pravu, izgleda da je ipak odlučio neke opcije ostaviti otvorene. Tako su on i Gorana odlučili malo porazgovarati nasamo.

- Pričao sam s njom jer prije nismo imali priliku za to. Saznao sam puno stvari o njoj - kazao je Denis.

- Monika je prekrasna cura i ja vas dvoje vidim skupa - rekla mu je Gorana, a Denis je odgovorio kako se nikad ne zna.

- Ma ja sam ti ždrjebica koju ne možeš ukrotiti - kazala mu je Gorana nakon što joj je Denis rekao da i ona ima šanse.

RTL
 

Ipak, kasnije joj je priznao da mu se sviđa Monika, no rekao je i Gorani da dobro izgleda i da mu se fizički sviđa. Dok je Monika jahala, Gorana je rekla Denisu da joj je hladno pa ju je čvrsto zagrlio, a taman u tom trenutku došla je Monika, koja ništa nije komentirala pa je Denis zagrlio i nju.

Vatroslav je cure odveo na barku loviti ribe, a kad ga je Valentina upitala što je to ješka, on joj je objasnio na svoj način.

RTL
 

- To ti je ono što su na meni moji mišići, ono što tebe privuče na meni, tako ribu privuče kruh - rekao joj je Vatroslav, a cure su se nasmijale.

U Benkovcu je Mirjana nazvala prijateljicu telefonom i kazala joj da je šokirana Josipovim ponašanjem i da se zeznula što je došla.

- Niti je za posel, niti je za objasniti nešto što zna. Samo ga Nikolina zanima, masline su skoro upropastili kad smo bili u maslinku i tak'... - morala je prekinuti razgovor Mirjana jer se Josip pojavio skuhavši joj kavu.

- Lijepa gesta, ali imala sam predosjećaj da će mi reći da idem doma - objasnila je Mirjana.

Kad ju je Josip upitao kako joj je bilo na farmi, rekla je da se pomalo neugodno osjećala.

- Jesmo li ti izgledali kao da smo zaljubljeni? - upitao ju je Josip.

- Pa prije bih rekla napaljeni!, priznala je Mirjana.

- Vi se ne odvajate jedno od drugog, imate li kakve planove u budućnosti?, upitala ga je.

- Imamo, ja vidim budućnost s njom. Prava je žena i domaćica, kazao je Josip, no Mirjana je iskreno rekla kako ne smatra Nikolinu nekom domaćicom.

- Ja ne znam gdje je meni pamet bila da dođem na tu farmu - zaključila je Mirjana i rekla Josipu da Nikolini da malo više prostora, a ne da joj stalno visi za vratom. Josip se nije složio s njom.

RTL
 

- Došlo je vrijeme da napustiš farmu, je li ti žao? - upitao ju je Josip.

- Nije mi žao jer mi nisi posvetio nikakvu pažnju i nemam ništa protiv, rekla je Mirjana s osmijehom.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo