GLAZBENI REALITY

FOTO: POPLAVA EMOCIJA U RTL-ovim 'ZVIJEZDAMA' Andrea je plakala, a Tonči pohitao na pozornicu kako bi izgrlio slijepu djevojku

 
Danijela Vidas i Tonči Huljić
 RTL

Treća epizoda RTL-ovog glazbenog showa "Zvijezde" u subotu navečer započela je s djevojkom iz Kostrene, Vedranom Vukušić. Ima 27 godina, a uz pjevanje, hobi joj je plesanje na svili. Peteročlanom žiriju predstavila se pjesmom Bobbyja Hebba "Sunny", no na kraju joj se nitko nije podignuo.

- Krenulo je tako dobro, no kako je pjesma išla dalje, ti si tonula sve više - rekao joj je Jacques.

RTL
Vedrana Vukušić

Nakon nje, na scenu je stupio 17-godišnji kuhar Marcco Cuccurin iz Pule, koji je nastupio i u RTL-ovim "Zvjezdicama". Marcco je otkrio kako njegov tata nije želio da se on rodi s obzirom na to da su ga roditelji dobili neplanirano. U show je došao kako bi otac ozbiljnije shvatio njegovu ljubav prema glazbi. Otpjevao je pjesmu "Your Man" Josha Turnera. Prva se na fotelji podignula Nina, a za njom Andrea i Jacques, no on se ipak vrlo brzo spustio dolje. Na kraju su se podignuli i Tonči te Grašo.

RTL
Marcco Cuccurin

- Kao da si se rodio na pozornici! - rekla mu je Nina koja mu je postala mentorica, a Tonči mu je rekao da je lijepo imati snove, ali da nastavi listati kuharice.

Valeria Jacek dolazi iz Đakova i uskoro će napuniti 18 godina. I ona je bila u prvoj sezoni "Zvjezdica" i tad je stigla do polufinala, a san joj je postati pjevačica i otići iz svog malog mjesta. Valeria je otpjevala Aviciijevu "Addicted To You" i već nakon prvog stiha Jacques je podignuo fotelju, a za njim i svi ostali.

RTL
Valeria Jacek

- Ja te ne dam nikome, sve sam pokazao svojim reakcijama, i to je to! - rekao joj je Jacques koji joj je postao mentor.

Natjecatelj Željko Grozaj dolazi iz Donje Lomnice, ima 39 godina, oženjen je i ponosan otac 10-godišnjeg sina. Radio je kao kuhar i paralelno pjevao, no prije pet godina kuhaču je zamijenio tamburicom. U showu je otpjevao Oliverovu pjesmu "Vjeruj mi", a iako mu se nitko nije ustao, Jacques je otkrio kako poznaje Željka i da je pjevao s njim, pa ga je zamolio da otpjeva jednu kajkavsku popevku, što je oduševilo žiri i publiku.

RTL
Željko Grozaj

Iz Malog Lošinja na pozornicu je stigla Dorotea Dumenčić, koja ima 21 godinu. Studentica medicinsko-laboratorijske dijagnostike obožava pjevati, a ima i svoj bend s kojim nastupa po otocima. Dorotea je otpjevala pjesmu Alanis Morissette "You Oughta Know", a svi članovi žirija stisnuli su zeleni gumb.

RTL
Dorotea Dumenčić

- Zbog ovakvih ljudi kao što si ti trebali bi postojati ovakvi showovi. Sviđa mi se što sam čuo i što vidim - rekao joj je Grašo koji je prvi podignuo fotelju. Dorotea je željela da joj Grašo bude mentor, a tako je na kraju i bilo, što ju je silno razveselilo.

Danijela Vidas dolazi s Raba, ima 24 godine, ali živi u Zagrebu jer je slijepa i ide u školu za slijepe i slabovidne. Danijela je oslijepila s četiri godine, a studira poslovnu ekonomiju. Ona i skija, a pjevanje joj je najveća ljubav. Na pozornici je otpjevala pjesmu Mije Dimšić "Život nije siv" i svi članovi žirija podignuli su svoje fotelje, a Tonči je pred kraj njezine izvedbe ustao i otišao na pozornicu kako bi je poljubio i zagrlio. Publikom se prolomio pljesak, Andrea je zaplakala, a Tonči joj je rekao da je došao do nje kako bi pohvalio njezinu hrabrost što ne nosi naočale.

RTL
Danijela Vidas i Tonči Huljić

- Tako je, želim pokazati da sam ista kao drugi i da se i ja mogu sama našminkati - rekla mu je Danijela.

- Ti si doista posebna, a svijet je za tebe ružičast, a ne crn, siv ili bijel - rekao joj je Grašo. Danijeli je Tonči prepustio da odabere svog mentora s obzirom na to da su joj se svi ustali, a ona je odabrala Ninu.

Slavica Marijan ima 24 godine i dolazi iz Livna, a po struci je ekonomistica, no želja joj je postati pjevačica. Slavica je otpjevala Adeleinu pjesmu "One and Only", a ovaj je put Tonči prvi podignuo fotelju. Kad je završila, Nina je zaključila kako je Slavica imala veliku tremu, a Andrea je rekla kako ju je izvedba podsjetila na ulazak u more kad je hladno. Tonči je Slavicu prepustio Nini da joj bude mentorica.

RTL
Slavica Marijan

Sljedeći se na pozornicu popeo 18-godišnji Roko Blažević iz Splita, koji je sudjelovao u drugoj sezoni "Zvjezdica", a samo godinu dana poslije pobijedio je u "Pinkovim Zvjezdicama". Ovaj je put Roko odlučio otpjevati pjesmu Michaela Bublea "Cry Me a River". Roku su se podignuli svih petero članova žirija.

RTL
Roko Blažević

- Ja sam oduševljena! - rekla je Nina. "Roko, to je to, zvijezda je rođena!", rekao mu je Jacques koji se prvi podignuo i odlučio mu postati mentor.

Kristina Kelebuh ima 28 godina i dolazi iz Dugog Sela, voli pisati pjesme i eseje, svirala je i flautu u limenoj glazbi, a suprug joj je prenio ljubav prema narodnoj glazbi. Kristina je nastupila s pjesmom Vesne Pisarović "Da znaš", a u osmom je mjesecu trudnoće! Prva je zeleni gumb stisnula Andrea, koja se jedina podignula komentirajući da je to učinila samo zato kako ne bi dobila ječmenac.

RTL
Kristina Kelebuh

- Odabrala si odličnu pjesmu i ona je lijepo tekla u tvojoj izvedbi - rekla joj je Nina, a Tonči ju je zamolio da otpjeva nešto narodno za kraj. Budući da se Andrea podignula, zaključili su da bi Kristina trebala proći dalje.

- S obzirom na to da će ovaj show trajati, a vi ste u blagoslovljenom stanju, ti ćeš ići dalje, ali bez mentora! - rekao joj je predsjednik žirija Tonči.

Zadnji je na scenu došao Hrvoje Krištofić koji ima 27 godina i dolazi iz Čakovca, a studira na glazbenoj akademiji i frontmen je čakovečkog benda Genova. Tata mu je glazbenik od kojega je i naslijedio ljubav prema glazbi, a s obzirom na to da je sa 16 godina izgubio mamu i odgajali su ga tata i baka, nastup je posvetio upravo njima. Otpjevao je pjesmu Atomskog skloništa "Za ljubav treba imat dušu". Iako se Jacques prvi podignuo, pa zatim Nina i ostali, na kraju se on jedini spustio nazad.

RTL
Hrvoje Krištofić

- Imaš strahovitu boju glasa, ali ne znaš još kontrolirati svoju snagu - rekla mu je Nina. "Kupio si me time što voliš grupu Toto kao i ja", rekao je Grašo. "Ja sam se podignuo prvi, ali nisi za mene, no smatram da te ovaj show treba jer si kvalitetan", zaključio je Jacques, a Grašo mu je postao mentor.

Tko će još dobiti svoga mentora, gledatelji će saznati iduće subote na RTL-u.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:20