'BACHELORETTE'

FOTO: SEKSI HRVAT U ZAVRŠNICI NAJPOPULARNIJEG REALITYJA U NJEMAČKOJ Markantni Filip bori se za srce Nadine, prvo je njemu dala da je poljubi

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 25.08.2018. u 14:01

 •  

  Hrvat iz Hamburga Filip Pavlović (24) je u polufinalu popularnog njemačkog RTL-ovog reality showa “Die Bachelorette 2018″.  Riječ je o showu u kojem žena među 20 kandidata odabire idealnog muškarca svog života. 'Obrnuta' verzija, u kojoj muškarac među kandidatkinjama traži odabranicu, ove će jeseni biti emitirana na hrvatskom RTL-u.

  Pavlović u Njemačkoj želi osvojiti srce Nadine Klein (Die Bachelorette). Uz Filipa u polufinalu su još dva kandidata – Daniel Lott i Maxim Sachraj.

  Kandidati lijepu Nadine pokušavaju osvojiti večerama uz svijeće, putovanjima, zabavama, nezaboravnim iznenađenjima, dugim šetnjama i razgovorima, ali i poljupcima, piše Fenix magazin.

   

  RTL je do sada prikazao šest od ukupno osam epizoda Die Bachelorette 2018. Pavlović se tijekom showa svidio Nadine najviše zbog svog smisla za humor, ali i prvi je kandidat u showu koji ju je poljubio.

   

  Filip Pavlović je rođen u Hamburgu. Podrijetlom je iz Bosne i Hercegovine. Nekad je bio nogometaš, a danas je fitness trener. Kaže, važniji od izgleda mu je karakter žene.

   

  Uspio je doći do polufinala, no hoće li ga Nadine izabrati za finale publika u Njemačkoj će doznati u srijedu, 29. kolovoza na RTL-u u 20.15 sati.

  Nadine Klein i Filip Pavlović u emisiji u kojoj je Filip pokušava osvojiti

   

  Izdvajamo