NEVJEROJATNE MOĆI

FOTO: 'SUPERČOVJEK' PROTIV ZRINKA TUTIĆA Što će to našeg proslavljenog kantautora i hitmakera ostaviti u potpunom čudu?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.04.2017. u 13:41

RTL

U novoj emisiji showa 'Superljudi' Marijana Radosavljević imat će zadatak čitati s usana operne pjevačice i pogoditi koju ariju pjeva. Sve će joj dodatno otežati član žirija Branko Đurić Đuro, koji će također otpjevati, to jest barem pokušati izvesti jednu ariju.

RTL

Marijana Radosavljević

RTL

Noel Mrkonjić

 

Noel Mrkonjić, 12-godišnjak iz Zagreba, morat će zapamtiti 108 polja na kojima su baloni ružičaste i plave boje. Osim što će morati pogoditi kakav je balon u polju koje odabere neki od članova žirija, Noel će morati zapamtiti i boje u vertikalnom te horizontalnom nizu.

RTL

Dajana Vukčević

 

Dajana Vukčević pamti pak otiske prstiju. No može li zapamtiti otiske čak 200 ljudi, njihova imena, prezimena i godine, saznat ćemo u novoj emisiji u petak navečer.

RTL

Andrej Mihajlović

 

Andrej Mihajlović ima samo sedam godina, ali već zna zastave svih zemalja, njihove glavne gradove i gdje se nalaze na karti. Anđelka će odabrati devet zastava, a Andrej će morati pogoditi o kojim se državama radi. Naravno, Anđelka će se uz Đurinu pomoć potruditi pronaći što kompliciranije zastave.

RTL

Karlo Novosel

 

A Karlu Novoselu žiri će recitirati ulomke i stihove, a on će morati reći točan broj izgovorenih slova. Posebno će sretan biti Zrinko Tutić jer će se među recitiranim stihovima naći i jedan njegov veliki hit.

Tko će od ovih pet kandidata biti najuvjerljiviji u svojoj izvedbi i osvojiti prolaz u polufinale, gledajte u petak u 20 sati u 'Superljudima' na RTL-u.

ELIPSO

Izdvajamo