NOVE KANDIDATKINJE SHOWA

FOTO: TKO ĆE OSVOJITI GOSPODINA SAVRŠENOG Karla želi da joj partner bude pravo muško, a Iva smatra da ljubav ide kroz želudac

 
Karla Krneta, Goran Jurenec i Iva Runjanin
 Instagram / Promo RTL

Na RTL televiziji uskoro kreće prva sezona reality emisije ‘Gospodin Savršeni’, hrvatske verzije popularne emisije ‘Neženja’ (eng. The Bachelor). Svoju će srodnu dušu tražiti 38-godišnji bivši košarkaš i maneken iz Berlina Goran Jurenec. Radio je za modne brendove poput Hugo Bossa, Tommy Hilfigera i Reeboka.

Pravu ljubav s crnokosim manekenom pokušat će naći djevojke iz cijele Hrvatske. Prije nekoliko dana predstavili smo vam prve tri kandidatkinje, a sad možete upoznati nove dvije djevojke u igri.

Karla Krneta (32) atraktivna je Dalmatinka iz Zadra i odaje dojam žene koja zna što želi u životu, ne boji se to pokazati i zato joj je najvažnije da njezin partner bude pravo muško. Sama za sebe kaže da je drukčija, tip cure koja se ne upoznaje svaki dan, i nada se da će baš to privući Gospodina Savršenog. Karla je odlučila biti medicinska sestra poput svoje bake iako je njezina majka kazališna i televizijska glumica Tamara Šoletić, a brat joj je grafički dizajner nominiran za Emmy.

Vrlo je otvorena i društvena i premda na prvi dojam djeluje divlje i ludo, iskrena je i mekog srca. Voli kada su muškarci pažljivi prema ženama, a smatra da se to najbolje može vidjeti iz odnosa prema sestrama ili majci. A ako i ne uspije, veseli se što će tijekom ovog showa naučiti nešto o sebi.

Promo RTL
Karla Krneta

Uz atraktivan izgled, Iva Runjanin (29) zna da ljubav ide kroz želudac pa smatra to najboljom antistresnom terapijom. Zagrepčanka je po zanimanju stručni prvostupnik marketinga i komunikacija. Za sebe kaže da je komplicirana osoba, no tko god je upozna, brzo uvidi koliko je draga i emotivna, prava velika sanjarka koja voli stalno biti u pokretu.

Trenira akrobatski ples na šipki koji kombinira s plesom na svili. Završila je i školu za make up artisticu, a član je neprofitne organizacije Junior Chamber Croatia, što je globalna mreža mladih profesionalaca u dobi od 18 do 40 godina koji zajedno rade na razvoju svojih vještina kroz aktivan rad na projektima iz raznih područja kao što su pomoć djeci bez roditeljske skrbi, integraciji azilanata u društvo kroz druženja na raznim radionicama te mnoge druge. Od budućeg partnera očekuje da ne bude sebičan i da ne gleda samo sebe i svoje potrebe, mora biti društven kako bi pratio korak s njezinim aktivnostima. Važno joj je da bude samouvjeren, šarmantan, da se zna šaliti i da ima prekrasan osmijeh.

Promo RTL
Iva Runjanin

Gospodin savršeni se s voditeljicom Antonijom Blaće i kandidatkinjama druži u Samoborskom gorju u vili od 700 četvornih metara koja ima vinoteku, saunu, jacuzzi, biblioteku i bazen. Uz to ima i 8000 četvornih metra okućnice. Na projektu radi pedesetak ljudi i snima se s desetak kamera po cijeloj zemlji.

‘Gospodin Savršeni’ počinje uskoro na RTL-u, a do tad Gorana Jurenca možete pratiti na službenom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:55