NIJE JOJ LAKO

FOTO: 'TREBA TE ZALITI KISELINOM!' Reality show donio joj je slavu, ali zbog jednog detalja iz njezina privatnog života dobiva i gnjusne prijetnje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.11.2017. u 16:00

INSTAGRAM

 

Talulah-Eve Brown proljetos se natjecala u TV showu "Britain's Next Top Model" i iako je ispala u petoj emisiji, pojavljivanje pred kamerama potpuno joj je promijenilo život.

Poslovne ponude stižu joj sa svih strana, od snimanja reklama i modnih editorijala do potencijalnih uloga u serijama i filmovima, ali svaka medalja ima dvije strane, pa tako i njezina - naime, 22-godišnja Talulah-Eve bila je prva transrodna osoba koja se u Velikoj Britaniji natjecala za titulu najboljeg modela, zbog čega, kaže, skoro svaki dan dobiva gnjusne prijetnje na društvenim mrežama. 

Zbog posljednje u nizu obožavatelji su Brown savjetovali da zatraži pomoć policije, piše The Sun.

- Trebalo bi te zaliti kiselinom - napisao joj je stanoviti Robert.

- Talulah-Eve iznimno je hrabra žena, ali ovo ju je itekako potreslo. I kao anonimna osoba susretala se s predrasudama, na ulici su je vrijeđali i pljuvali potpuni stranci, a otkad živi pod povećalom javnosti, sve je postalo puno intenzivnije - rekao je izvor blizak ovoj manekenki.

Inače, Brown se rodila kao muškarac i zvala se Aaron, ali oduvijek se, barem dok nije promijenila spol, izjavila je, "osjećala kao zarobljenik u tuđem tijelu".

- Danas sam napokon zadovoljna kao žena, ali i dalje nemam sreće u ljubavi. Nikako da se u mome životu pojavi muškarac koji će imati hrabrosti voljeti me. Mislim da se frajeri previše boje reakcija okoline, ali ne gubim nadu - zaključila je optimistična Talulah-Eve.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo