POGLED IZA KULISA

FOTO, VIDEO: PRIPREME ZA 'PLES SA ZVIJEZDAMA' VEĆ SU NA KRAJU Pogledajte kojih će vas 11 poznatih lica zabavljati i kako im zasad ide

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.03.2019. u 08:27

Nova TV

 

Pripreme za hit projekt Nove TV su u tijeku, a gledatelji će uskoro imati priliku vidjeti kako će se 11 parova snaći u najvećem i najzabavnijem plesnom izazovu showa Ples sa zvijezdama.

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini binu Plesa sa zvijezdama dijelit će s Damirom Horvatinčićem, plesnim koreografom, instruktorom sportskog i rekreativnog plesa te državnim prvakom Hrvatske u latinoameričkim plesovima i finalistom brojnih inozemnih i domaćih natjecanja.

Davor Garić, novinar lifestyle emisije IN magazin, svoje plesne korake već je počeo uvježbavati u društvu Valentine Walme, državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima.

 

Poznati glumac Slavko Sobin svoje plesno znanje razvija pak uz plesačicu Gabrielu Pilić iza koje je ukupno 16 osvojenih naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru.

Najpoznatiji hrvatski stilist Marko Grubnić zaplesat će s Elom Vuković koja se 15 godina bavi plesom te je bila čak dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima.

Nova TV
 

Profesionalni plesač Marko Mrkić dat će pak sve od sebe da ga u korak prati njegova plesna partnerica Viktorija Đonlić Rađa, dok će Nives Celzijus svim tajnama plesne umjetnosti podučiti Mateo Cvenić, višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Sonji Kovač dodijeljen je plesni partner Gordan Vogleš, a iskustvo ovog vrhunskog plesača, potpredsjednika Nacionalnog plesnog vijeća, nositelja sudačke licence World Dance Council te višestrukog prvaka na brojnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima sigurno će doprinijeti njihovoj zajedničkoj izvedbi.

Nova TV
 

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći stand up komičar Ivan Šarić, a uz njega ćemo u showu vidjeti Paulu Jeričević iza koje je 18-godišnje iskustvo te će se potruditi da svoje znanje što više prenese na svog plesnog partnera. Paula je jedanaest puta bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana, a kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Glumica Ecija Ojdanić okušat će se u plesnom izazovu u društvu Marka Šapine, profesionalnog plesača koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018. godine te iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hop-om.

Nova TV
 

Mario Ožbolt plesni je partner glumice Ane Vučak Veljače. Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine za redom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Damir Kedžo i Helena Janjušević još su jedan plesni par koji će se natjecati u zabavnom showu Ples sa zvijezdama. Damir će učiti od diplomirane kineziologinje koja ima veliko iskustvo u plesu i podučavanju plesnih tehnika poput jazza, suvremenog plesa, hip hopa, afro beatsa i osnovama latino plesova, tako da ne sumnjamo da će uz Helenu i Damir izvući iz sebe pokrete za koje nije znao da čuče u njemu. 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo