I MIJO SE ZBUNIO

FOTO: VRUĆE SNIMANJE NA PLAŽI NIKOG NIJE OSTAVILO RAVNODUŠNIM Djevojke razgolitile g. Savršenog: 'Ovo mi je preblizu, ne nosim gaće, jako mi je vruće'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.10.2019. u 09:56

Promo RTL

 

Nakon stresne ceremonije ruža Mijo je odlučio da je stiglo vrijeme za zabavu i opuštanje pa je curama najavio da spakiraju kofere jer kreću u južnije krajeve! Nakon dolaska na Vis Gospodin Savršeni pozvao je nekoliko sretnica na grupni spoj da bi ih iznenadio seksi snimanjem, no nije očekivao da će se djevojke toliko opustiti.

Barbara, Mihaela, Silvija, Nikolina i Nuša dobile su priliku provesti dan s Gospodinom Savršenim, a kada su shvatile što je za njih pripremio, bile su jako zadovoljne jer su u tome vidjele priliku da ga malo ispipaju.

Promo RTL
 

Barbara i Nuša s Mijom su imale snimanje na plaži u kupaćim kostimima, a ruke zagrebačke misice bile su po cijelom tijelu neženje. Nuši se taj prizor nije svidio dok je gledala sa strane pa je odlučila malo začiniti situaciju pokušavši ukrasti poljubac od Mije, no Barbara joj to nije dopustila.

Promo RTL
 

Drugo snimanje Mijo je odradio s Mihaelom i Nikolinom u uskim pripijenim haljinicama, na što nije ostao ravnodušan.

- Ovo je preblizu, ja ne nosim gaće, jako mi je vruće - kazao je Gospodin Savršeni jer su ga djevojke mamile izazovnim pozama. Ostale natjecateljice primijetile su da je Mihaela fotogeničnija, a Nikolini se to nimalo nije svidjelo.

Promo RTL
 

- Mihaelu bih bacila u more, zgrabila Miju za ruku, uzela ga za sebe i odvela negdje pa što bude neka bude! Mijo nema kemiju ni s jednom djevojkom iz vile osim sa mnom - samouvjereno je izjavila Nikolina.

Promo RTL
 

Nakon toga svojih pet minuta s Gospodinom Savršenim dobila je Silvia, koja je imala snimanje nasamo s Mijom, a druge djevojke nisu mogle sakriti ljubomoru zbog njihove prisnosti.

- Znao sam da će ovaj spoj biti zabavan, ali nisam ni slutio da će biti ovoliko dobar - priznao je Mijo.

Promo RTL
 

Za to vrijeme djevojke u vili – Emily, Julie i Anita priredile su koktel party te su se odlično zabavile i bez većeg društva. Iduće jutro stiglo je pismo Gospodina Savršenog u kojem poziva samo jednu djevojku na spoj – Emily.

Promo RTL
 

- U Emilynu društvu se uvijek osjećam ugodno i opušteno, ima prekrasan osmijeh i dobar smisao za humor - otkrio je Mijo te je iznenadio izletom u Modru spilju na Biševu.

- Ja na ovaj spoj gledam kao na priliku da produbimo odnos. Voljela bih da se to razvije u nešto više, ali čekam pravi trenutak da oboje osjetimo tu neku iskru između nas - priznala je Emily, a taj trenutak se dogodio kada joj je neženja darovao prekrasnu ogrlicu da joj taj trenutak ostane u lijepom sjećanju.

Promo RTL
 

Hoće li doći do poljupca između Emily i Mije i koja će djevojka sljedeća dobiti priliku za spoj s Gospodinom Savršenim, ne propustite doznati u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo