SREĆU ĆE POTRAŽITI NA ZAPADU

GABRIJEL (11) KOJI JE ODUŠEVIO NASTUPOM NA SUPERTALENTU I RASPLAKAO ŽIRI USKORO ODLAZI IZ HRVATSKE 'Znate kako je. Borba je to...'

 
 NOVA TV

Talentirani 11-godišnjak iz Bjelovara, Gabrijel Rodić, u posljednjoj emisiji 'Supertalent' otpjevao je Adelinu pjesmu 'Someone like you' i oborio žiri i publiku s nogu.

Maji Šuput zasuzile su oči, Janko Popović Volarić bio je na rubu plača, a ovaj slatkiš smekšao je i Martinu Tomčić, piše Dnevnik.hr.

No, Hrvatska bi mogla ostati bez još jednog talenta...

Naime, Gabrijelov otac Andrija, inače invalid Domovinskog rata kazao je kako je zbog Supertalenta i glazbene škole koju pohađa, Gabrijel trenutno odvojen od roditelja.

Naime, mama i tata otišli su s dvoje mlađe djece u Njemačku, trbuhom za kruhom. Gabrijel i njegova 18-godišnja sestra tako su trenutno kod strica i tetke. Ipak, nakon blagdana, Gabrijel će najvjerojatnije otići s roditeljima i upisati školu u Njemačkoj.

- Znate kako je. Otišli smo u Njemačku s dvoje mlađe djece, oni pohađaju vrtić, supruga radi. Ja sam invalid Domovinskog rata, i dolazim u Hrvatsku jako često, zbog Gabrijela i njegove starije sestre. Na brigu su kod naših, pomažu stric, strina, baka, djed. Ali ipak, on će najvjerojatnije s nama nakon polugodišta. Raspitivao sam se u Njemačkoj za glazbenu školu u koju bih ga upisao. Teško je jedino jer ne zna jezik - priča Andrija o budućnosti talentiranog dječaka, koji će budućnost graditi najvjerojatnije na zapadu.

- Borba je to, za djecu, iako mi nije lako otići iz ove Lijepe naše - zaključuje otac tu tužnu temu, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:15