GOLEMI INTERES

IGOR ŠTIMAC I NJEGOVI KANDIDATI ZAPOČELI 'UTAKMICU ŽIVOTA': Večeras kreće nogometni TV reality

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.05.2018. u 11:16

Filip Popović

 

Od danas, 18. svibnja, na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV) počinje TV serijal koji prikazuje selekciju i borbu 30 najboljih kandidata za titulu pobjednika Utakmice života, projekt za koji se prijavilo više od 1000 mladića iz cijele Hrvatske.

"Stigli smo do trenutka kad se u projekt uključuje cijela Hrvatska. Marljivo smo radili i pripremali sve do posljednjeg detalja kako bi javnost mogla vidjeti kako zapravo izgleda život iza kamera nogometnih nada i nogometaša. Od danas počinje druga faza projekta za koji već sada postoji interes diljem svijeta!", izjavio je autor projekta, Ivan Rukavina.

Kako je izgledao proces prijava i tko je sve došao na prvo testiranje večeras od 20 sati možete pratiti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Emisije se emitiraju svakog dana osim ponedjeljka, a uz voditeljicu Fani Stipković, glavnog trenera Igora Štimca i stručni stožer te žiri, u emisiji će gostovati brojni sportaši kao i osobe povezane s nogometnim svijetom.

Filip Popović
 

Bit će zanimljivo vidjeti prave emocije, patnju i radost mladića koji su izabrali ovaj put kako bi se pokušali izboriti za mjesto na  profesionalnoj razini najpopularnijeg sporta na svijetu.

Trideset najboljih ulazi u nogometni kamp u Zagrebu. U idućih mjesec dana ovdje će se dokazivati, učiti i naporno trenirati pod stručnim vodstvom Igora Štimca. U njegovom stručnom stožeru su iskusni profesionalci; trener Mario Kožul, bivši nogometaši Nikola Pokrivač i Tonći Gabrić, kondicijski trener Luka Radman i drugi stručnjaci.

Jedanaest finalista 10. će lipnja na stadionu Maksimir zaigrati Utakmicu života protiv All Star momčadi, a pobjednik će potpisati jednogodišnji ugorov s GNK Dinamo, klubom partnerom projekta.

Filip Popović

Filip Popović
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo