LJUBAV JE NA SELU

INTERNACIONALNA AVANTURA KANDIDATA U AGROREALITYJU Martina: 'Prvi put putujem avionom. Moje rivalke? Očajno mi je što tako trče oko Srećka'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.09.2019. u 23:41

RTL

Marijana

 

Farmeri i farmerica u sinoćnjoj su epizodi odabrali one kandidate koje žele ugostiti na svojim farmama. Sonja, Barbara i Gordana će s Dominom u Berlin. Jedinu farmericu ove sezone na put u Čile prate Ivo, Darko i Pepo. U sunčanom Ekvadoru za Danielovu ljubav borit će se Maja, Ivana i Tanja. Kartu za Kanadu Srećko je poklonio Martini, Marijani i Antoniji. Od mnogobrojnih kandidatkinja koje su bile spremne preseliti se u Australiju, Jack je odabrao tri – Tinu, Anu i Karolinu.

Internacionalna avantura može početi! Prvo su se predstavile Srećkove djevojke, a Marijana je otkrila da je vrlo temperamentna osoba, iskrena te stabilna. Bila je u braku nešto manje od tri godine i ima dvoje djece, a nada se da je Srećko osoba koju traži.

Martina je otkrila da prvi put putuje avionom, a odmah je priznala da se zaljubila u Srećka.

20-godišnjakinja sebe opisuje kao upornu, tvrdoglavu i druželjubivu. ''Te osobine me ne čine popularnom u društvu'', priznala je Martina. Svoje ''rivalke'' opisala je kao osobe kojima ništa ne vjeruje i nametljivima. ''Meni je očaj što one tako trče oko njega'', objasnila je Martina. Za Srećka misli da je inteligentan, razuman, dobar, brižan i nježan. ''Nadam se da ću ostati u Kanadi kada sletim!'', zaključila je Martina.

RTL

Martina

Antonija je po struci cvjećarka, no trenutno ne radi u struci. Obožava loviti ribu, a ljubav prema tom hobiju usadio joj je djed. Sebe opisuje kao dobru, pozitivnu i vrijednu djevojku, a obitelj joj je jako važna u životu. I ona je priznala da se već malo zaljubila u Srećka. Djevojke su put u Kanadu provele u dobrom raspoloženju, a Martinu su optužile da je pokušala šarmirati dečka koji je sjedio pokraj nje. ''Ja se jako rijetko upucavam dečkima, a ovom se sigurno nisam'', rekla je Martina.

Iako je put u Berlin bio puno kraći, Sonja, Barbara i Gordana dobro su se zabavile, a Gordana je prva opisala sebe u tri riječi. ''Kada bih se morala opisati, rekla bih da sam prirodna, iskrena i jednostavna'', zaključila je Goga, dodajući da je bila romantična, ali da ju je život spustio na zemlju. Iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima dva odrasla sina, a ima i unučice koje su joj najveće veselje u životu. ''Nakon braka nisam našla onog pravog jer ga možda i nisam tražila'', otkrila je.

RTL

Barbara

Barbara je imala problem s ulaskom u avion jer ju je bilo strah leta, no kada je ušla u zrakoplov, Sonja, s kojom je postala dobra prijateljica, pomogla joj je da prebrodi strah.

Sonja je sebe opisala kao jako znatiželjnu osobu kojoj nikad nije dosadno, a modu smatra svojim svijetom pa tako izmišlja svoje modne kreacije. Sonja gleda i u karte, a vidjela je da će na njihovoj berlinskoj farmi biti svega.

Barbara je rekla kako doma ima mali zoološki vrt. ''Imam zeca Medenog i imam psa Joya'', otkrila je te dodala da sebe opisuje kao osobu koja se ne uklapa u sva društva. ''Moja osobnost je odredila moje zanimanje, a to je life couching i postizanje razumijevanja među partnerima u ljubavnim vezama'', objasnila je Barbara.

RTL

Sonja

 

Darinkini momci zaputili su se na dug let prema Ekvadoru. Ivo iz Pule kaže da je iskrena osoba koja se voli družiti i šaliti, a slobodno vrijeme provodi tako što pleše latinoameričke plesove.

Pepo je otkrio da mu je ovo prvi put da je vidio avion izbliza te da prvi put leti, a živi s kćeri. ''Rastavljen sam sedam godina, živim sa starijom kćerkom s kojom se odlično slažem'', rekao je Pepo te dodao da mu je puno bolje otkako se rastao. Sebe je opisao kao društvenu i komunikativnu osobu.

Darko je čitav radni vijek proveo u prometnoj policiji, a u slobodno vrijeme bavi se streljaštvom. ''Nisam lijenčina, živim sam i sve sam radim, perem, kuham i čistim'', otkrio je Darko dodajući da će u Čileu proslaviti svoj 50. rođendan. Darinku je jedino brinulo hoće li se momcima svidjeti grad u kojem živi, kao i način života.

RTL

Momci u Čileu

 

Srećko je sve pripremio za svoje djevojke, a priznao je da je uzbuđen. Antonija je priznala da jedva čeka vidjeti svog farmera, baš kao i Martina, jer je od zadnjeg susreta prošlo mjesec dana. U Berlinu su Dominove dame također bile vesele i uzbuđene što će vidjeti farmera. ''Važan mi je jako ovaj dan, ali ne znam kako će djevojke reagirati'', kazao je Domino prije dolaska svojih dama. Kada su djevojke napokon našle Dominovu adresu, oduševila ih je priroda u kojoj živi.

Kako će proći susret kandidatkinja i kandidata s farmerima i farmericom, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u.

RTL

Ivo

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo