'THE BACHELOR'

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH REALITYJA NAPOKON U HRVATSKOJ Tražite Gospodina Savršenog? Prijavite se u show koji je osvojio više od 30 zemalja svijeta

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 19.07.2018. u 13:29

 • Screenshot / RTL

   

  Show koji je osvojio više od 30 zemalja svijeta napokon u Hrvatskoj! Franšiza 'The Bachelor' stiže na ekrane RTL-a već ove jeseni.

  'Onaj pravi', princ na bijelom konju, savršene je sportske građe, nestvarno bijelih zuba, kakvi se samo viđaju samo u snovima, i najljepšeg osmijeha na svijetu, on je - bezobrazno zgodan! Neodoljiv, iznimno šarmantan i uglađen, prava čežnja svake žene! On je 'Gospodin Savršeni'!

  Novi RTL-ov show 'Gospodin Savršeni' (The Bachelor) prikazuje se već 16 godina diljem svijeta; od SAD-a, Kanade, Brazila, Njemačke i Francuske pa sve do Kine, Japana, Australije i šire. Snimljeno je preko 1000 epizoda i 130 sezona, što ukazuje na veliku popularnost tog uzbudljivog ljubavnog putovanja na kojem savršeni neženja traži svoju bolju polovicu. A zbog velike doze uzbuđenja, ljubavnih drama i suza, show je ubrzo zaludio publiku diljem svijeta, koja s jednakim emocionalnim nabojem proživljava ljubavne zaplete i vesele rasplete, te tako postao globalni fenomen.

   

  Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao svoju srodnu dušu. Ako ste mislili da su ljubavne bajke rezervirane samo za romane i dječje uspavanke, varate se jer uz gospodina Savršenog ljubavna bajka postaje stvarnost!

  A sada slijedi najvažnije pitanje - jeste li spremne upoznati 'onog pravog'? Jer on traži vas! Uzmite stvari u svoje ruke, borite se za svog muškarca i prijavite se na: RTL Prijave. Gospodin Savršeni vas čeka!

  Izdvajamo