PRESUDILI JOJ GLEDATELJI

JOŠ JEDNA STANARKA IZBAČENA IZ BIG BROTHERA Ona Antoniji otkrila tko je najdvoličnija osoba u kući i ispalila: 'Osjećam se nikad bolje!'

 
Antonija Blaće vodi Big Brother
 RTL

U nedjelju je iz hrvatskog Big Brothera ispala Ljiljana Lipovac, koja je u kuću ušla naknadno, kada je s njom došla i Ana Kovačec. Voditeljica Antonija Blaće tijekom večerašnje emisije morala je kandidatima obznaniti tko ispada iz reality showa, a to je odlukom gledatelja bila ova rastavljena 61-godišnjakinja iz Zagreba, koja se kao kandidatkinja predstavila među ostalim kao pjesnikinja poezije i samostalni ugostitelj. U kući je tako provela tek tri tjedna.

/ RTL
Ljiljana Lipovac

Ljiljana smatra da je uspjela u svom naumu, odnosno barem malo dovela u red neke stanare, a na pitanje kako se osjeća rekla je "Nikad bolje!"

Tada je Lipovac pogledala kako je izgledao njezin boravak u 'najpopularnijoj kući' u Hrvatskoj, a gledateljima otkrila da je "Duda najdvoličnija osoba, te da se Orky pokazao kao čovjek", prenosi RTL.

Ljiljana je po zanimanju frizerka koja u slobodno vrijeme voli organizirati glazbeno poetske večeri.

- Smatra da je bolja od drugih jer nikada ne odustaje i uvijek gleda prema naprijed. Ljiljani odgovaraju mlade osobe jer se tako i ona osjeća, a nikako se ne može vidjeti u istom društvu s ovisnicima bilo koje vrste. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se zbog dobitka i dobre zabave - stajalo je u opisu ove kandidatkinje kojoj je današnja nedjelja završila pozdravljanjem sa sustanarima s kojima je tjednima dijelila istu kuću.

Antonija je gledateljima otkrila još jedno veliko iznenađenje večeri - gledatelji su dobili priliku da dvoje stanara iz tajne kuće prebace u glavnu kuću glasovanjem. Tako su, odlukom gledatelja, iz tajne u glavnu kuću ušli Karla Jakelić i Nikola Sedlar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:59