ISKUSTVO PREPORUČUJE SVIMA

JUNAK I POBJEDNIK DRUGE SEZONE 'ŽIVOTA NA VAGI' VODI NOVI ŽIVOT Došao je na 110 kg, još uvijek vježba i poručuje: 'Ovo ljeto radit ću bez majice!'

 
 RTL

Pobjednik prošle sezone TV showa 'Života na vagi' Dorian Crnković ponosan je na svoje postignuće i poziva sve koji žele promijeniti prehranu i život, da se prijave za novu sezonu showa.

Mladi Zagrepčanin je u show ušao sa 177 kilograma, a danas ima 112 kilograma. 'To u biti nije moja realna kilaža jer sam trenutno još uvijek pun vode zbog operacije abdominoplastike, odnosno uklanjanja viška kože s trbuha, koju sam nedavno obavio, no i ta voda će otići, a ja ne namjeravam stati s gubljenjem kilograma', otkriva Dorian koji zajedno sa svojom djevojkom i 'kolegicom' iz showa, Ivanom Stapić, marljivo trenira svaki dan.

'Mi smo na relaciji Zagreb – Split. Kada ona dođe ovdje, vozimo bicikle, hodamo po 10 kilometara, zdravo se hranimo i jednom riječju, uživamo, a tako je i obrnuto', kaže Dorian dodajući da mu je show 'Život na vagi' potpuno promijenio život.

RTL / Život na vagi
Dorian Crnković nakon ulaska u kuću i nakon izlaska

'Puno sam sretniji i zadovoljniji sa svojim životom i nema osobe kojoj ne bih preporučio da se prijavi ako ima problema s prekomjernom težinom jer ne samo da će naučiti kako se zdravo hraniti, nego će poboljšati i svoju zdravstvenu sliku i promijeniti životne navike. Odgovara mi ovakav život i osjećam se super', rekao je Dorian, koji se veseli ljetnoj sezoni, kada na otoku Vergada radi kao coctail majstor. 'Jedva čekam otići na more i stati za šank, ove sezone radit ću bez majice', smije se Dorian.

RTL

Svi oni koji su spremni promijeniti nezdrave životne navike i skinuti višak kilograma, koji ih muče godinama, mogu se prijaviti u novu sezonu 'Života na vagi' na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:52