NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

KANDIDATKINJA ZA KOJU NAVIJAJU GLEDATELJI 'GOSPODINA SAVRŠENOG' 'Nametljiva je od čašice, ali je prirodna i najiskrenija'

 
 RTL press

Čini se da su dolazak "Gospodina Savršenog" na male ekrane u široki zagrljaj primili brojni gledatelji, budući da društvene mreže "gore" nakon prve epizode u kojoj je Goran Juranec u potrazi za potencijalnom ženom života dao naslutiti kakav mu je ukus, koji su mu kriteriji, koje bi od djevojaka najizglednije mogle ući u najuži krug i slično, piše Slobodna Dalmacija.

Gospodin savršeni
RTL press

Gospodin savršeni
RTL press

Pa su gledatelji tako uvidjeli da bivši košarkaš i aktualni maneken i model rođen u Berlinu koji teži da se skrasi uz djevojku željnu stvaranja familije nije najskloniji prepovučenima, a ni premladim djevojkama. Čini se da Juranecu, za kojeg gledateljice s popriličnom sigurnošću tvrde da je "punio donju usnu", nisu najprivlačnije ni djevojke koje su u "punjenju" pretjerale.

Savršeni Goran tako je sinoć u "ceremoniji ruža" podijelio cvijet ljubavi za 15 izabranica, među kojima je jedna, barem zasad, najveća favoritkinja gledatelja.

Gospodin savršeni
/ RTL press

Ako je suditi po komentarima na Facebook stranici RTL Televizije, gledatelji bi zasad kao Goranovu nevjestu najradije vidjeli 23-godišnju konobaricu Mirnu Gostinski.

Gospodin savršeni
RTL press
Mirna Gostinski

"Meni je najjača ona cura što je konobarica (nisam ime zapamtila) i najiskrenija, ovo drugo je teška gluma..." - ustvrdila je gledateljica.

"Malo previše napadna i glasna da je to iritantno" - zamjerio joj je ipak gledatelj.

"OK je, prirodnog izgleda, u svakom slučaju među boljima" - prisnažila je još jedna gledateljica.

"Za razliku od one plastične, ona je baš prirodna, a nametljiva je od koje čašice" - ustvrdila je još jedna uz smijeh.

"Zeza se. Dobra je! Lijepa" - složila se još jedna.

Mirninu je otvorenost i odvažnost Goran nagradio ružom "izvan protokola", premda je prvu udijelio djevojci koja ga je i prilikom prvog upoznavanja posebno zainteresirala.

Gospodin savršeni
RTL press

Slovenka Daisy Zaccarin novu je seriju bodova, naime, priskrbila kad je Gorana iznenadila posebnim darom – "privjeskom Isuseka".

"Znam da ti religija puno znači" - šapnula mu je plavokosa Daisy, koju muški gledatelji zasad svrstavaju među favoritkinje.

"Baš je slatka. Lijepo što je njoj dao prvo ružu, zaslužila je. Ona je najbolja među svim curama.", "Je" - složio se odmah i drugi s njim.

"Slatkica" - poručio je treći.

Prati li Goranov ukus ukus komentatorske većine bit će zanimljivo pratiti...

Gospodin savršeni
RTL press

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:15