LUCIJA ŠARIĆ

KĆI POZNATOG PODUZETNIKA PRVA JE NAPUSTILA 'ŽIVOT NA VAGI' Osam kila lakša obećala je vježbati: 'Mogu si priuštiti privatnog trenera dvaput dnevno'

 
 RTL / Promo

Lucija Šarić, 23-godišnjakinja iz Zagreba, prva je natjecateljica u TV showu ‘Život na vagi’ koja je napustila drugu sezonu. Odluku je donijela sama u namjeri da olakša timu.

Nakon što su poraženi na vaganju od plavog tima, crveni su morali odlučiti tko od njih napušta show. Lucija ih je željela poštedjeti muke pa im je rekla neka izbace nju jer želi izaći iz kuće. Smatrala je kao i Destri da je kočnica timu.

Ipak, Luciju je razočarao Josip koji ju je nominirao pod izlikom da je ‘svakom loncu poklopac’, jer je s njim bila najbliža te je očekivala da će joj svoje mišljenje reći u lice, a ne pred svima. Lucija je obećala da će izvan kuće trenirati i do finala doći znatno mršavija jer si može pruštiti privatnog trenera i treninge dva puta dnevno dok ostali kandidati to ne mogu.

Na Marijanino pitanje zašto je onda uopće došla u show, rekla je: ‘Htjela sam vidjeti kako to sve skupa izgleda. Jako mi je drago da sam došla i da sam upoznala ove ljude koji su me motivirali.’

Lucija je u RTL-ovu emisiju 'Život na vagi' došla sa 133,7 kg, a iz kuće izlazi sa 7,9 kg manje.

RTL
Lucija Šarić

Kako je otkrila prije početka emitiranja emisije, Lucija je oduvijek imala problema s kilogramima te da otkad zna za sebe mora paziti što jede. Inače se aktivno bavi sportom i natjecateljskog je duha, a rekla je da će joj izolacija u showu odlično doći ne bi li samu sebe disciplinirala s obzirom da jako voli izlaziti.

23-godišnjakinja je inače pjevačica i kći poznatog poduzetnika Marijana Šarića, koji je među ostalim vlasnik Europatradea, Karlovačke banke, Marijan centra i zastupnik Samsunga za Hrvatsku. Lucija je ranije snimila pjesmu 'Zagrizi ritam', koja je dostupna na njezinim društvenim mrežama, na kojima se pohvalila i gostujućim nastupom kod Mate Bulića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:47