'HRVATSKA 2017.: BRITANCI DOLAZE'

KREĆE BBC-JEV REALITY O RAZUZDANIM BRITANSKIM TURISTIMA U HRVATSKOJ Sve se snimalo na Zrću, a redatelji obećavaju puno drame, alkohola i romanse

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 15.08.2017. u 19:53

 • Zvonimir Krstulović/CROPIX

  Ilustracija

  BBC u ponedjeljak počinje prikazivati seriju o mladim britanskim turistima u Hrvatskoj, objavili su u utorak britanski mediji.

  Po pisanju lista The Sun, online kanal BBC Three kreće s emitiranjem nove serije pod nazivom "Croatia 2017: The Brits Are Coming" (Hrvatska 2017.: Stižu Britanci).

  Show će pratiti "razuzdano partijanje mladih koji se okupljaju u najpopularnijem ljetnom resortu, Zrću u Novalji na otoku Pagu", piše Sun.

  Reality prati grupu mladih koja kreće na svoje ljetno odredište, a redatelji obećavaju puno puno drame, pića i romanse.

  Jedan od sudionika nada se da će konačno okončati ljubavni trokut, a drugi prvi put putuje u inozemstvo bez roditelja. Među ostalim članovima "ekipe" su i poznati DJ-evi, navodi list.

  Nakon što je reality show "Love Island", prikazivan na komercijalnoj britanskoj tv mreži ITV2 ove godine postigao iznimnu popularnost, prestigavši po gledanosti i "Big Brothera" na Channelu 5, ostale britanske tv-mreže nastoje ponoviti njihov uspjeh, među njima i BBC Three koji će se okušati tim realityjem snimanim u Hrvatskoj.

  ITV-jev "Love Island" je završio je krajem prošlog mjeseca i pratio je šest mladih parova od kojih je jedan na kraju proglašen "najslađim" i za nagradu osvojio 50 tisuća funta.

  Izdvajamo