REALITY NOVE TV

LJEPOTICE NAKON UPOZNAVANJA S GENIJALCIMA Spojili se naizgled nespojivi natjecatelji: 'Bila sam malo prestravljena, vidi se na njemu da je drugačiji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.03.2019. u 10:37

Nova TV

 

U prvoj epizodi realityja 'Ljepotice i genijalci' gledatelji Nove TV upoznali su 22 naizgled nespojivih kandidata i kandidatkinja koji će se u parovima boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna. U luksuznoj vili u kojoj će živjeti narednih tjedana kandidati su se međusobno morali birati kako bi donijeli odluku s kim kreću u borbu za zajednički život, smijeh, suze i glavnu nagradu.

Nakon početnog uzbuđenja i treme koja je zavladala među svim kandidatima, Glorija Mudrovčić odlučila je probiti led i prva se predstaviti svom budućem partneru. 'Iskreno, nisam se bojala, zato sam prva krenula. Izgledali su mi malo smiješno, iskreno to nisu momci koje vani primjećujem', izjavila je Glorija. Za njom je izašao Domagoj Oreški, kojem se buduća partnerica učinila lijepa i samopouzdana. 'Mislim da ćemo biti super tim', zaključila je Glorija nakon upoznavanja partnera.

Zatim se ljepoticama predstavio Marijan Smetko koji je izrazio želju da ga dopadne neka tamnoputa natjecateljica. Odabrala ga je Ena Čobanov: 'Moj partner je stvarno presimpatičan, predrag dečko. Toliko je zračio dobrotom i dragošću', izjavila je Ena.

U sobu genijalaca ušla je zatim Helena Špiljarić za koju se odlučio Karlo Maximillian Vuković. 'Lijepa je, predivna cura, dobra! Ja se sada osjećam stvarno odlično', rekao je Karlo nakon svog odabira. 'Karlo je jako smiješan, malo je zbunjen', izjavila je Helena.

Kod ljepotica je u sobu došao Robert Sertić kratko se predstavivši. 'Geek sam', rekao im je, a zatim je za njim izašla Anja Brkić. 'Prvi dojam je da smo stilski slični, on je alternativa i ja sam alternativa. Čini mi se da je komunikativan. Sve su cure rekle da je on za mene', izjavila je Anja. 'Sasvim sam sretan, alternativna je cura', nije krio zadovoljstvo Robert.

Nova TV
 

Natjecateljica Sara Husar ulaskom u sobu genijalca na predstavljanje nije bila oduševljena. 'Stil im nije adut. Nisam znala što bih rekla, bila sam potpuno zbunjena. Strah me je tko će izaći van sad', rekla je Sara za koju se odlučio Matija Matković. 'Prvo što sam pomislila je: Bože, što me snašlo! Mislim da je užasno nekomunikativan i dosadan', razočarano je izjavila Sara, dok je Matija zaključio: 'Mislim da bi Sari koristilo da bude strpljiva sa mnom!'

Posebno zanimljiv ulazak bio je onaj natjecatelja Ronalda Sataića, koji je malo duže čekao da se djevojke odluče koja će njega odabrati. 'Bila sam malo prestravljena, vidi se na njemu da je drugačiji. Mislila sam da nitko neće izaći ako ja ne izađem. Osjetila sam veliku empatiju. Izlazim iz solidarnosti jer ako ja ne izađem, nitko drugi neće', izjavila je Nicol Brekalo koja je naposljetku izašla za Ronaldom. 'Prvi dojam je da je slatka, zabavna, generalno OK', izjavio je Ronald. 'Dosta je čudan, ali ne bojim se njega. Da sam prije upoznala nekog takvog, nisam', podijelila je svoje dojmove Nicol.

Nova TV
 

Adriana Jakovljević genijalcima je kazala kako je samo Adriana, a ne Adriana Lima, no iznenadila ju je spoznaja da dečki nisu znali tko je to. Za nju se odlučio Luka Deranja.

Sljedeći je pred ljepotice izašao Anton Perkov koji je rekao kako je vrlo uzbuđen. Za njega se odlučila Doris Šebestijan, koja je izjavila: 'Anton je simpatičan. Kupio me kad je rekao da studira fiziku, to mi je odlično!'

Pred dečke je zatim izašla Karla Raič koja se predstavila kao vizažistica i ljubiteljica DC-ja i Marvela. 'Tresem se, osjećam kako mi tijelo drhti', izjavila je nakon toga, a za njom je izašao Ivan Cesar. 'Mislim da bi se Ivan trebao ošišati', Karla je zaključila.

Nova TV
 

Potom je pred ljepotice stao Marino Rundić kojega je odabrala Petra Kušinec. 'Prvi dojam je da je dosta stariji', izjavila je nakon odabira, a Marino je bio zadovoljniji ishodom: 'Onu koju sam preferirao, ta me i odabrala', kazao je.

Zadnji su bez para ostali Nino Uzelac i Martina Živko, koji su bili jako uzbuđeni. 'Imam osjećaj da će biti baš onaj kojeg ja tražim i stvarno izlazi dečko koji mi je sjeo na prvu. To sam baš i htjela', izjavila je Martina, a i Nino je bio zadovoljan.

Nakon upoznavanja i prve prespavane noći u vili, došlo je vrijeme da se ljepotice i genijalci bolje upoznaju i izvuku više informacija i osobnih detalja jedni o drugima, jer samo timski rad će im osigurati pobjedu u ovoj borbi.

Prvi izazov koji ih očekuje bit će iz anatomije ljudskog tijela. Dok će genijalci morati svojim partnericama pomoći pri učenju ljudskog tijela, one će pak njima pomoći oko osmišljavanja vježbi i prezentacije sata aerobika kojega će ocijeniti fitness instruktorica. Već na kraju tjedna jedan od parova će nas napustiti i otići kući.

Kako će teći njihovo druženje, kako će proći prvi izazov i kako će se spojiti različiti svjetovi, ne propustite doznati već u narednim epizodama showa 'Ljepotice i genijalci' na Novoj TV.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo