KUHARSKI REALITY

LJUBAV JE U ZRAKU NA SETU SHOWA 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Špiček pokušavao spojiti parove, a Mate Janković jedini ostao bez srca

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 29.08.2017. u 14:56

 • RTL

   

  Poznata je izreka da ljubav ide kroz želudac, no chef Mate više vjeruje u onu da se od ljubavi ne živi.

  Ljubavni tjedan na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pojedinim je članovima žirija izmamio osmijeh na lice. Tomislav Špiček bio je poprilično raspoložen na snimanju pa je u obilasku radnih jedinica natjecateljima dijelio ljubavne savjete i pojedine mladiće i djevojke pokušao ‘spojiti’.

  Tomek je zamolio i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica da uskladi odjeću s kulinarskom temom tjedna i bar u jednoj epizodi obuče haljinu sa srcima. No, snalažljiva Doris preduhitrila je Tomeka poklonivši i njemu i Mateji Domitrović veliko crveno srce od papira.

  Kako je i sama Doris rekla, namjerno je odbila pokloniti srce Mati Jankoviću jer je omiljenom chefu i novom članu žirija RTL-ovog gastro showa ‘važnija hrana od ljubavi’.

  RTL
   

  Hoće li i natjecateljima biti do ljubavi i zabave nakon što žiri kuša njihove delicije na tanjuru, saznat ćemo u novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koja počinje s emitiranjem u ponedjeljak, 4. rujna u 19.50 sati samo na RTL-u!

  Izdvajamo