SEDMA SEZONA SHOWA

MAJA ŠUPUT OTKRILA ŠTO MISLI O OSTALIM ČLANOVIMA ŽIRIJA SUPERTALENTA 'Da se mene pita, taj čovjek bi bio u svim emisijama u Hrvatskoj...'

 
 Nova TV Supertalent

Drugu epizodu sedme sezone “Supertalenta” na Novoj TV u nedjelju je gledalo više od 820 tisuća gledatelja te je epizoda ostvarila udio u gledanosti od 53,5 posto.

Osim originalnih natjecatelja pažnju publike u ovom televizijskom formatu privlači i pomno odabran žiri koji čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman.

Susjede

Njih četvero nemaju “dlaku na jeziku”, međusobno se zafrkavaju, ponekad “spuste” jedno drugome, a dojam je da su kroz protekle tri godine, otkako su angažirani u “Supertalentu”, postali pravi prijatelji.

- Apsolutno je točno da se i privatno dobro slažemo. Ja sam odavno rekla da onome koji nas je spojio treba dignuti spomenik s obzirom na to da smo različiti karakteri, a tako se sjajno nadopunjujemo. Svi četvero smo prihvatili tuđe različitosti i pretvorili ih u prednosti. Svatko od svakoga može nešto naučiti, a ponajviše Bilman od mene - u svom stilu kaže Maja Šuput, koju pitamo koliko se često članovi žirija “Supertalenta” druže u slobodno vrijeme.

Slavili rođendan

- Ne družimo se prečesto, ali družimo se na vrlo bitnim prigodama. Budući da je meni Martina susjeda, mi se družimo i privatno, popijemo kavu kad imamo vremena, odemo na večeru jedna kod druge i kao jedine dvije žene u žiriju naravno da imamo i najviše zajedničkih tema. Tako da se s te strane nas dvije najčešće družimo, ali kad su neke bitne stvari u pitanju onda smo svi skupa. Svi su bili na mom 40. rođendanu nekidan i tulumarili smo do jutra. Ozbiljno smo si dragi, nekako mogu reći da se čak i volimo - ističe Maja koju molimo da nam ukratko opiše svoje kolege.

- Martina je daleko najbritkija na jeziku, uopće nema problem ni privatno, a ni pred kamerama reći točno ono što misli i to argumentirati. Davor Bilman je najspecifičniji lik u mom životu i definitivno najposebnija osoba cijelog ‘Supertalenta’. Da njega nema, emisija ne bi bila to što jest. Te njegove dvije, tri riječi koje nauči doma prije nego što dođe u studio imaju smisla na televiziji.

Jako ga volimo i jednostavno, da se mene pita, Bilman bi bio u svim emisijama u Hrvatskoj. Janko je netko s kim bih ja otputovala na bilo koji dio svijeta, pusti otok, štogod, i znam da bi nam bilo prezabavno. Janko je jedna umjetnička duša, strahovito je talentiran glumac, ali ima talent i za druge aspekte showbizza. On je svakako romantična duša, osoba koju jednostavno morate upoznati... - kaže Maja, kojoj je Martina u svibnju ove godine zapjevala i na svadbi.

Zagreb, 030218.
Kazaliste Komedija.
Svecana izvedba mjuzikla Aida. 
Na fotografiji: Martina Tomcic.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX
Martina Tomčić

Poziranje

Martina ističe kako je Maju i nju u početku povezao posao, no nakon toga njih dvije počele su se i privatno družiti. Ta njihova druženja zbog poslovne preokupiranosti nisu previše česta, ali su, naglašava Martina, iskrena i jednostavna.

Da su članovi žirija tijekom proteklih sezona postali pravi prijatelji, potvrđuje i Janko Popović Volarić, koji je uoči nove sezone showa prije nekoliko tjedana na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Majom, Martinom i Davorom.

Zagreb, 090919.
Studio Hanza media.
Janko Popovic Volaric, glumac.
Tema: Izvanskolske aktivnosti.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs
Janko Popović Volarić

- Od prvoga dana nam je stvarno strašno zabavno zajedno, a nakon tri godine postali smo i prijatelji. Ne znam kako su nas skupili ovako različite, ali mislim da je baš u tome stvar.

Uskladili smo se i svatko daje svoj neki doprinos i ‘Supertalentu’ i našem druženju - smatra Janko.

Specifični

- Istina je da smo dosta različiti karakteri, ali baš zbog toga mislim da se odlično nadopunjujemo. Slažemo se super i privatno i u našim ulogama u ‘Supertalentu’ - kaže Davor, koji dodaje da se druženja sudaca “Supertalenta” nastavljaju i kad se televizijske kamere isključe.

- Dok smo na snimanju, družimo se veći dio vremena, a kad se kamere ugase, još se i bolje zabavljamo komentirajući na svoj specifičan način sve i svašta. Dosta smo otvoreni i možemo si svašta reći a da se ne nadurimo - najčešće (smijeh). Ipak, zbog brojnih obaveza ne stignemo se družiti puno van ‘Supertalenta’ - kaže Davor, koji ovako opisuje svoje kolege:

- Maja je dežurni zabavljač, ne gasi se, puna je energije (čak i ako nije spavala), sve preuveličava. Martina je glasna, odrješita, ne gasi se (nikad), principijelna, dok je Janko miran, tih, pažljiv, često u drami - kaže Davor.

Zagreb, 081207.
HRT, snimanje emisije Ples sa zvijezdama.
Danas je ispala Nikolina Pisek i njen partner Istvan Varga, iako je ziri najmanji broj glasova dao Davoru Gobcu i Tamari Despot. Najvise glasova ponovo su osvojili Lana Jurcevic i Hrvoje Krasevac.
Na slici : Davor Bilman. 
Foto : Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX
Davor Bilman

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 09:09