'ŽIVOT NA VAGI'

MIRO SE ZA DLAKU SPASIO, SHOW NAPUSTILA MAGDALENA Drugi kandidati poslali su je kući uz objašnjenje: 'Spremna je za odlazak, mi vjerujemo u nju'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.10.2018. u 23:30

RTL

Crveni tim pobijedio je u velikom izazovu u RTL-ovoj emisiji 'Život na vagi', zbog čega imaju pravo birati između tri kutije koje im mogu donijeti prednost na vaganju. Odnosno, jedna kutija nosi kilogram prednosti, jedna nosi dva, a jedna ima nula kilograma. S obzirom da im je rezultat izjednačen, crvenima pobjedu donose kutije s dva i jednim kilogramom.

U slučaju da izaberu kutiju s nula kilograma, ispada kandidat koji je najmanje smršavio, a to je Miro. Upravo je zato Miro i birao kutiju te tako sam odlučivao o svojoj sudbini.

Miro je izabrao kutiju s -2 kg te tako osigurao svim članovima svoga tima ostanak, dok se plavi moraju spremiti na novu eliminaciju. Od ispadanja je spašen samo Alen, koji je ostvario najbolji rezultat te se našao iznad žute linije. Alen je prvi i glasovao - napisao je Magdalenu jer smatra da se ona zbog toga neće naljutiti. Megi je svoj glas dala Nini jer je najmanje smršavila. Nina je pak svoj glas dala Magdaleni, baš kao i Petar, jer smatra da je ona spremna za odlazak i vjeruje u nju. Luka je svoj glas također dao Magdaleni, što je u konačnici značilo i da je ona ta koja napušta RTL-ov 'Život na vagi'.

U show je došla sa 113,8 kg, a napušta ga s 94,6 kg, što je gubitak od 19,2 kilograma. U obećanju koje je napisala na početku showa stoji kako je sama sebi rekla da mora pokazati drugima da može biti ono što nitko drugi nije vjerovao da može biti. U novom ciklusu kandidati će i dalje biti vođeni isprikom "nemam gdje", odnosno u narednom tjednu neće uopće trenirati. Jedini napor koji će doživjeti bit će na velikom i malom izazovu.

Kandidati se spremaju i za Grawe maraton, a iako je Miro htio trčati, odluka liječnika je da zbog ozljede lista ne trči te će ga mijenjati Irena. Uz nju, za crveni tim trčat će Ivan, dok će za plave trčati Nina i Luka. Na dan utrke kandidati su, osim same utrke, bili uzbuđeni jer su konačno među ljudima, a podršku su im došle dati Jelena i Kristina, kandidatkinje druge sezone "Života na vagi", koje im svojim primjerom pokazuju da je sve moguće.

Luka je u utrku krenuo jako te je bio među prvima, ali vrlo brzo počeo je gubiti snagu, baš kao i Nina. No, unatoč svemu, svih četvero kandidata uspješno su završili desetinu maratona, odnosno pretrčali su 4,2 kilometra - nešto što nisu ni slutili da će ikad napraviti.

Nova epizoda "Života na vagi" na programu je u četvrtak u 21 sat.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo